Laila Bagge och sambons ex har bra relation till varandra. Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ / IBLABLaila Bagge och sambons ex har bra relation till varandra. Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ / IBLAB
Laila Bagge och sambons ex har bra relation till varandra.  Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ / IBLAB
Sambon Korosh Kananian kommer medverka i realityserien "Lailaland". Foto: OLLE SPORRONGSambon Korosh Kananian kommer medverka i realityserien "Lailaland". Foto: OLLE SPORRONG
Sambon Korosh Kananian kommer medverka i realityserien "Lailaland".  Foto: OLLE SPORRONG
Tv-profilen och sonen Liam Pitt är huvudpersonerna i "Lailaland". Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅTv-profilen och sonen Liam Pitt är huvudpersonerna i "Lailaland". Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ
Tv-profilen och sonen Liam Pitt är huvudpersonerna i "Lailaland". Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ

Laila Bagge avslöjar relationen till sambons ex-flickvän

Publicerad

Laila Bagge har hållit förhållandet med Korosh Kananian utanför rampljuset.
Nu avslöjar tv-profilen att hon och sambons ex är goda vänner:

– Hon har blivit en tredje inneboende då och då, säger Laila Bagge i "Rix Morronzoo", enligt Hänt

Laila Bagge, 44, är en av programledarna i det populära radioprogrammet "Rix Morronzoo". Tidigare i veckan avslöjade hon något oväntat under sändning, enligt Hänt. Det var när Bagge fick sina kläder bedömda och fick höra att tröjan hon hade på sig inte passade henne. 

– Men det här är min pojkväns ex kläder som jag har, hon passade väldigt bra i det men hon glömde dem så jag tänkte att jag testar lite, säger Laila i programmet.

 

LÄS MER: Laila Bagge flyttar med kärleken 

 

Vidare berättar hon att pojkvännens ex brukar sova över hemma hos dem och att de är vänner. Exet brukar hjälpa till när de har fester hemma och hjälper till att städa efteråt. 

– Hon har blivit en tredje inneboende då och då när hon är i Stockholm. Det funkar jättebra. 

Laila om sambon: "Han stöttar mig"

Tv-profilen och sambon Korosh Kananian, 27, syns sällan tillsammans i offentliga sammanhang. De har varit ett par i drygt tre år men Kananian har hållit sig borta från rampljuset. Men nu öppnar Bagge upp dörrarna till en bit av sitt privatliv. Den 12 mars är det premiär för realityserien "Lailaland" på Viafree och den 2 april på TV3. 

– Korosh vill inte vara offentlig. Men nu råkar han vara tillsammans med en som är det och jag vill jättegärna göra reality, vilket han stöttar mig i, har Laila Bagge tidigare sagt till Expressen.

 

LÄS MER: Därför vill inte sambon synas i Lailas program 

 

I "Lailaland" kommer tittarna främst att få följa Laila Bagge och hennes son Liam Pitt. Men även sambon Korosh Kananian medverkar, fast i en mindre roll. Lailas son Liam har gjort sig ett välkänt namn på Youtube. Han driver en youtube-kanal där han utför pranks och har över 140 000 prenumeranter. 

Enligt ett pressmeddelande ska ”Lailaland” ge en djupare inblick i Laila Bagges och Liam Pitts liv där tittarna får följa henne i så väl privatlivet som på jobbet.

"Det är viktigt att man får se en sann bild av mig, mitt liv och min familj", säger Laila i pressmeddelandet. 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag