Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Laila Bagge avslöjar sanningen kring barnkampen med Korosh

Laila Bagge berättar om skälet varför hon är öppen med sin barnlängtan.
Laila Bagge.Foto: OLLE SPORRONG
Laila Bagge med sambon Korosh Kananian.Foto: OLLE SPORRONG

Laila Bagge döljer inte sin barnlängtan med 18 år yngre kärleken Korosh Kananian.

Resan dit är komplicerad – nu avslöjar Laila Bagge varför hon har valt att vara öppen med svårigheterna.

– Jag är väldigt trött på att allting ska vara så förbannat bra på sociala medier, säger hon i podcasten Värvet.

Tv- och radioprofilen Laila Bagge, 45, är öppen med att hon och den 18 år yngre sambon Korosh Kananian, 27, vill ha ett gemensamt barn.

I den egna realityserien ”Lailaland” får tittarna följa längtan och kampen för att bli föräldrar, en resa som inte är helt okomplicerad.

I podcasten Värvet som leds av Kristoffer Triumf, avslöjar Laila Bagge varför hon har valt att inte dölja svårigheterna.

– Jag är ju inte den enda som kämpar med att försöka bli gravid. Jag tycker det är väldigt få kvinnor i min ålder som stiger fram med det, säger hon.

 

 

 

”Vi har också sorg”

Enligt Laila Bagge målar många kända kvinnor upp en bild av att allt är härligt och mysigt, framför allt i sociala medier. 

Men när Bagge öppnade upp kring barnlösheten fick hon stor respons från kvinnor som hörde av sig och sa att det är skönt att veta att de inte är ensamma. 

– Det är jätteprivat men jag är väldigt trött på att allting ska vara så förbannat bra på sociala medier. Jag tror det är ganska skönt för att andra ser att man är normal. Man har sina brister och kan bli ledsen för saker, säger hon i Värvet.

Laila Bagge ångrar inte sitt beslut att inte bara visa upp det som är roligt.

– Visst vi har skitkul, men vi har också sorg. Det är saker man blir förbannad och irriterad på, eller ledsen. Det är en fin balansgång, säger hon.

 

 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.