Foto: /IBL / /IBLFoto: /IBL / /IBL
 Foto: /IBL / /IBL
Foto: ALEX LJUNGDAHLFoto: ALEX LJUNGDAHL
 Foto: ALEX LJUNGDAHL

Laila avslöjar: Han är inte pappa till Liam

Publicerad

I veckan gästade Niklas Strömstedt radioprogrammet Rix MorronZoo.

Laila Bagge tar upp ryktet att Niklas skulle vara pappa till hennes son Liam. 

Nu avslöjar hon sanningen: Han är inte pappan.

Under programmet valde Laila själv att ta upp ett rykte som har florerat. Nämligen att Niklas Strömstedt ska vara pappa till hennes äldsta son Liam.

– När jag lägger upp bilder på min äldsta son Liam, som är 14 år, får jag alltid kommentarer som: ”Är det Niklas Strömstedts son?”. De tycker han är lik dig, berättar Laila för Niklas i programmet. 

Niklas Strömstedt har tre barn och är gift med TV4-profilen Jenny Strömstedt. När han fick höra ryktet blev han klart chockad. 

– Det här kom väldigt plötsligt, säger han. 

Därefter väljer Laila att visa upp bilder på sonen som de sen jämför med Niklas.

 

LÄS MER: Ernst avslöjad – av detaljen i tv-rutan

 

Niklas Strömstedt: "Ser inte många likheter"

Foto: ALEX LJUNGDAHL

– Jag tror det handlar om ögonen och läpparna, säger hon. 

Niklas själv förstår ingenting –och menar att likheterna mellan honom och Liam är få. 

– Jag ser inte många likheter faktiskt, säger han. 

Efter ett tag väljer Laila att späcka hål på ryktet och berättar att Niklas inte är Liams pappa – trots att deras ögon och läppar är snarlika. 

– Det är inte så. Vi dejtade inte för 15 år sedan, säger hon.

Laila Bagge har tidigare berättat i sin blogg att Liams pappa är en amerikansk man. De två har inte en kärleksrelation i dag – men en vänskaplig för sonens skull. 

 

LÄS MER: Sigrids kärleks-vägran med Samir

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag