Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Lady Gagas nya kyssar efter ihärdiga romansryktet

Fansen trodde länge att det var något mellan Bradley Cooper och Lady Gaga.
Foto: DENNIS VAN TINE / STELLA PICTURES/LFI/AVALON.RED B4575
Foto: LUMEIMAGES.COM / STELLA PICTURES/LUMEIMAGES.COM/AVALON.RED B551

Efter uppbrottet med exet hånglar hon nu offentligt med en ny man.

Mitt under en brunch fångades Lady Gaga och hennes ljudtekniker Dan Horton på bild, kyssandes framför alla.

– Hon verkade inte bry sig det minsta om att folk glodde på henne medan de kysstes, säger en annan restaurangbesökare till People.

För två år sedan hittade Stefani ”Lady Gaga” Germanotta, 33 kärleken i agenten Christian Carino, 50. Paret förlovade sig året där på och verkade lyckligare än någonsin. Men mitt under rykterna kring Lady Gaga och ”A Star is Born”-skådespelaren Bradley Cooper, dök Gaga plötsligt upp utan sin förlovningsring.

– Det funkade bara inte. Ibland tar det slut. Egentligen är det ingen big deal. Det rann bara ut i sanden, berättade en källa för den amerikanska sajten People.

Det visade sig inte heller vara någon romans mellan henne och Bradley Cooper som hade fått paret att gå isär. Även om fans, världen över tyckte sig se något mellan Lady Gaga och Bradley Cooper. 

Brydde sig inte om uppmärksamheten

Nu verkar artisten dock ha hittat en ny man i sitt liv. Under söndagen fotograferades Gaga hånglandes med sin ljudtekniker Dan Horton, 37. Han har arbetat som hennes ljudtekniker sedan november 2018 och äger en stor ljudfirma. Det var under en brunch på restaurangen Granville i Los Angeles, USA, som paret fångades kyssandes på bild, uppger People.

Efter att Lady Gaga och Dan Horton hade lämnat restaurangen ska flera fans ha sprungit fram till henne och bett om autograf. Något som hon avböjde med ett leende.

– Hon verkade vara vid gott mod, lugn och samlad. Hon verkade må väldigt bra, berättar ett ögonvittne.

Även en restaurangbesökare har berättat om situationen.

– De kysstes och verkade vara väldigt förtroliga med varandra. Ironiskt nog hade de ett bord precis ute vid trottoaren, och hon verkade inte bry sig det minsta om att folk glodde på henne medan de kysstes.

https://twitter.com/people/status/1156625575139663872?s=20

Exets pik efter nyheten

Dan Horton har tidigare varit gift med Broadway-skådisen Autumn Guzzardi, 37, som nu verkar medveten om relationen. Cirka åtta timmar efter att bilderna publicerats la hon ut ett inlägg på Instagram med en pik till Lady Gaga.

”Poker Face”, skriver hon till bilden på sig själv och anspelar då till Gagas gamla superhit.

https://www.instagram.com/p/B0jfMBFJwaV/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.