Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Lady Gagas första ord om Bradley Cooper

Foto: XAVIER COLLIN/IMAGE PRESS AGENCY / STELLA PICTURES/AVALON.RED B7996
Foto: NIPI / STELLA PICTURES BACKGRID UK

Lady Gaga och Bradley Cooper blev Oscarsgalans mest omtalade stjärnor. 

Orsaken är det romansrykte som blossat upp efter deras duett ”Shallow”.

Nu bryter Lady Gaga tystnaden om relationen till kollegan.

Natten mot måndag gick Oscarsgalan av stapeln i Los Angeles. Där prisades föregående års bästa filminsatser, men det som skapade störst rubriker var en händelse under galan. 

Lady Gaga och Bradley Cooper uppträdde nämligen med låten ”Shallow” från filmen ”A star is born” där de spelar huvudrollen. I slutet av duetten satt stjärnorna tätt bredvid varandra och gav varandra blickar som genast eskalerade i romansspekulationer. 

För några veckor sedan bröt Lady Gaga förlovningen med sin fästman Christian Carino, 49 - vilket flera antytt beror på relationen till Bradley Cooper. 

 

 

”Ingenting kunde bli mer speciellt”

Det som däremot talar emot att Lady Gaga har en kärleksfull relation med sin motspelare är att han sedan 2015 är tillsammans med den ryska modellen Irina Shayk, 33. Hon fanns dessutom på plats under Oscarsgalan och var den första att ställa sig upp och jubla efter ”Shallow”-uppträdandet. 

Varken Lady Gaga eller Bradley Cooper har uttalat sig om Oscarsgalan, förrän nu. På Instagram har Lady Gaga publicerat en bild från sitt uppträdande med Bradley Cooper, något The Sun rapporterat om. 

Stjärnan skriver dessutom en kommentar kring uppträdandet: 

”Ingenting kunde bli mer speciellt än att dela detta ögonblick på Oscarsgalan med en äkta vän och ett artistiskt geni”. 

 

 

https://www.instagram.com/p/BuVBbCSlNKL/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.