Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Lady Gagas avklädda hälsning – kastar kläderna för fansen

Foto: Instagram
Foto: JORDAN STRAUSS / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: RALL / STELLA PICTURES BACKGRID US
Foto: JORDAN STRAUSS / AP TT NYHETSBYRÅN

Att Lady Gaga ofta hyllar sina fans är ingen hemlighet. Nu har hon tagit det ett steg längre genom att hylla dem medan hon badar naken i ett isbad.

– Jag älskar er små monster, säger hon i en video på Instagram.

Under inspelningen av musikvideon till Lady Gagas nya singel ”Stupid Love” kan man se stjärnan lida för konsten. 

I en film på Instagram visar Lady Gaga upp hur hon ligger helt naken i ett badkar med is. Hennes rosa hår är uppsatt i en knut och hon har vita pads under ögonen.

– Jag är i jävla öknen i ett isbad för jävlar vad jag älskar mina jävla fans, som till och med är på sidan av badkaret, skriker hon till kameran.

Sedan säger hon åt den som filmar att visa fansen ”var de är”. Den som filmar visar sidan av badkaret där man kan se hyllningen till fansen – en hand i hennes ikoniska tassposition och texten ”little monsters”, som hon kallar sina fans.

– Jag älskar er små monster. Stupid love, säger hon sedan.

Nya singeln 

Hon lade även på en text på filmen när hon ligger i isbadet där hon skriver: ”Jag vill ha er #stupidlove små monster...för alltid. Genom värmen och iskylan.”

Enligt Metro brukar artisten bada isbad efter shower för att återhämta sig från energifulla framträdanden.

Stupid Love kommer vara första singeln på det kommande albumet. Albumet är hennes sjätte studioalbum och det ryktas att det ska heta ”Chromatica”, enligt Metro.

Se videon: Här faller Lady Gaga av scenen

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.