Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Lady Gaga ställer in sin turné

Lady Gaga.
Foto: IMAGESPACE / SPLASH NEWS / IMAGESPACE / SPLASH NEWS/IBL SPLASH NEWS
Lady Gaga.
Foto: DIGITAL PRESS / DIGITAL/EROTEME.CO.UK/IBL EROTEME

Lady Gaga skjuter upp den europeiska delen av sin turné till nästa år.

Detta på grund av "svår fysisk smärta" - och artisten har legat på sjukhus den senaste veckan, skriver Birmingham Mail.

"Lady Gaga är förkrossad över att hon måste vänta med att uppträda för sina europeiska fans" står det i ett officiellt uttalande.

Lady Gaga tvingas skjuta upp den europeiska delen av sin världsturné, på grund av svår fysisk smärta. Artisten skulle ha uppträtt i Ericsson Globe i Stockholm den 23 oktober.

I ett officiellt uttalande framgår det att Lady Gaga har avråtts av läkare från att fortsätta turnera.

"Lady Gaga lider av svår fysisk smärta som förhindrar henne från att uppträda. Hon fortsätter vårdas av expertläkare, som rekommenderade henne att skjuta upp turnén tidigare i dag." står det i det officiella uttalandet.

I uttalandet framkommer det också att Lady Gaga ska jobba för att må bättre de kommande veckorna, för att kunna komma tillbaka i 

"Lady Gaga är förkrossad över att hon måste vänta med att uppträda för sina europeiska fans. Hon planerar att spendera de kommande sju veckorna med att jobba proaktivt med sina läkare för att läka från det här och tidigare trauman som fortfarande påverkar hennes liv dagligen, och som resulterar i svår fysisk smärta i hennes kropp".

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.