Lady Gaga. Foto: IMAGESPACE / SPLASH NEWS / IMAGESPACE / SPLASH NEWS/IBL SPLASH NEWSLady Gaga. Foto: IMAGESPACE / SPLASH NEWS / IMAGESPACE / SPLASH NEWS/IBL SPLASH NEWS
Lady Gaga. Foto: IMAGESPACE / SPLASH NEWS / IMAGESPACE / SPLASH NEWS/IBL SPLASH NEWS
Lady Gaga. Foto: DIGITAL PRESS / DIGITAL/EROTEME.CO.UK/IBL EROTEMELady Gaga. Foto: DIGITAL PRESS / DIGITAL/EROTEME.CO.UK/IBL EROTEME
Lady Gaga. Foto: DIGITAL PRESS / DIGITAL/EROTEME.CO.UK/IBL EROTEME

Lady Gaga ställer in sin turné

Publicerad

Lady Gaga skjuter upp den europeiska delen av sin turné till nästa år.

Detta på grund av "svår fysisk smärta" - och artisten har legat på sjukhus den senaste veckan, skriver Birmingham Mail.

"Lady Gaga är förkrossad över att hon måste vänta med att uppträda för sina europeiska fans" står det i ett officiellt uttalande.

Lady Gaga tvingas skjuta upp den europeiska delen av sin världsturné, på grund av svår fysisk smärta. Artisten skulle ha uppträtt i Ericsson Globe i Stockholm den 23 oktober.

I ett officiellt uttalande framgår det att Lady Gaga har avråtts av läkare från att fortsätta turnera.

"Lady Gaga lider av svår fysisk smärta som förhindrar henne från att uppträda. Hon fortsätter vårdas av expertläkare, som rekommenderade henne att skjuta upp turnén tidigare i dag." står det i det officiella uttalandet.

I uttalandet framkommer det också att Lady Gaga ska jobba för att må bättre de kommande veckorna, för att kunna komma tillbaka i 

"Lady Gaga är förkrossad över att hon måste vänta med att uppträda för sina europeiska fans. Hon planerar att spendera de kommande sju veckorna med att jobba proaktivt med sina läkare för att läka från det här och tidigare trauman som fortfarande påverkar hennes liv dagligen, och som resulterar i svår fysisk smärta i hennes kropp".

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag