Läckta detaljerna om Big och Carrie i ny SATC-serie

Paret i den senaste filmen.
Foto: WARNER BROS / STELLA PICTURES
Chris Noth spelar Mr. Big.
Foto: CRAIG BLANKENHORN / STELLA PICTURES
Sarah Jessica Parker i senaste filmen.
Foto: WARNER BROS / STELLA PICTURES

Fansen kan inte vänta.

Och nu kommer nya, läckta detaljer om handlingen i den kommande storfilmen.

I nya ”Sex and the city” ska Carrie och Mr. Big ha skiljt sig och är mitt i en smutsig skilsmässa, skriver Page Six

I början av året satte fans sina Cosmopolitans i halsen när Sarah Jessica Parker avslöjade att det blir ännu en ”Sex and the city”-uppföljning baserad på den prisbelönta succéserien.

Efter två storfilmer väntar nu en ny serie.

Länge har handlingen i serien som kommer att sändas på HBO Max varit hemlig, men nu tyder läckta uppgifter på att Carrie och Mr. Big, spelade av Sarah Jessica Parker och Chris Noth, gått skilda vägar. 

Från det ständiga av och på-förhållandet i serien till ett storslaget bröllop på film får nu tittarna följa en uppslitande skilsmässa med en hård kamp om pengar, skriver Page Six.

Det efter att karaktärerna i förra filmen kämpat med sitt äktenskap och Carrie med en dragning till ex-pojkvännen Aidan som hon möter på en resa till Abu Dhabi. 

”Samantha” inte med

I den kommande serien förenas återigen huvudkaraktärerna - alla utom Samantha Jones, spelad av Kim Cattrall är med. Skådespelaren har tidigare riktat kritik mot hur hon säger sig ha blivit behandlad under inspelning av de övriga skådespelarna. 

”Grey's Anatomy”-stjärnan Sara Ramirez är sedan tidigare klar för en roll i serien i vilken hon spelar en icke-binär programledare för en podcast. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.