Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Läckbergs och Skölds nya husköp – lyxiga detaljerna

Camilla Läckberg och Simon Sköld har fått nog av storstaden.

De har precis köpt nytt hus, och på mäklarbilderna syns bland annat en walk-in-closet, marmorbadrum och en swimmingpool. 

”Trivs bättre i hus”, skriver deckardrottningen på Instagram.

Camilla Läckberg, 47, och Simon Sköld, 34, la för en tid sedan ut sin lyxiga etagevåning på Södermalm i Stockholm till försäljning för 40 miljoner kronor.

Nyligen avslöjade Camilla Läckberg i ett inlägg på Instagram att familjen i stället återvänder till det idylliska området Enskede gård i södra Stockholm, där de tidigare bott.

”Vi har helt enkelt bestämt oss för att flytta tillbaks till Enskede och har köpt ett hus där. Av många anledningar. Främst att det blir enklare för tre stora barnen bo i samma område som sina pappor. Men också för att vi saknat Enskede, trivs bättre i hus än i lägenhet, och att det blir smidigare sticka ut till huset i Tyresö”, skriver hon i inlägget.

De har lagt vantarna på en trävilla byggd 1928, med tio rum på totalt 276 kvadratmeter. 

Walk-in closet och swimmingpool

mäklarbilderna syns ljusa rum med fiskbensparkett, och heltäckningsmattor i sovrummen – ett stort, luftigt kök med en köksö och matplats för många gäster. Huset rymmer också en walk-in closet, flera badrum i marmor, ett gym och en bastu.

Ute på den 730 kvadratmeterstora tomten finns en stor gräsmatta, ett loungeområde och en egen swimmingpool.

Inflytt sker i mitten av mars, berättar deckardrottningen.

I somras flyttade familjen in i den färdigrenoverade grosshandlarvillan i Tyresö, utanför Stockholm, som även kallas för ”Villa Lumos” av paret.

”Så galet mycket att ta in på en gång”, skrev Simon Sköld i ett inlägg på Instagram då.

https://www.instagram.com/p/CYs_SxsIk37/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.