Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Läckbergs och Skölds nya lyxköp – flyttar igen

Simon Sköld och Camilla Läckberg flyttar igen
Foto: EERO HANNUKAINEN / IBL
Här är deras nya hem – från och med i mars.
Foto: Instagram

Camilla Läckberg och Simon Sköld har lagt ner blod, svett, tårar och en hel del pengar på 25-miljonersvillan Villa Lumos. 

Men att flytta dit på heltid finns inte i den snara framtiden – i stället har paret köpt ett till lyxhus i Enskede i Stockholm.

”Många frågar om Lumos. Självklart skulle vi vilja bo där heltid, men logistiken för de skulle bli för omständigt i vardagen”, skriver Simon Sköld på Instagram. 

Nyligen stod det enorma lyxhuset Villa Lumos klart i Tyresö utanför Stockholm och det blev dags för deckardrottningen Camilla Läckberg, 47, och MMA-fightern Simon Sköld, 34, att äntligen njuta av den långa och stora renoveringen som gjorts. 

– Om man säger så här, det har varit ett projekt fullt av överraskningar. Varenda bräda som har lyfts på har inneburit en överraskning, har Läckberg tidigare berättat. 

Hon sa då också att familjen skulle kunna tänka sig att bo i villan permanent, som de köpte för 25 miljoner kronor. 

– Det var tänkt som ett sommarställe men vi trivs ju otroligt bra, både Simon och jag gillar ju att sitta ute på landet så vi har sagt att vi tar fram tills Polly börjar skolan, att lite känna oss för. Se om det fungerar att åka lite fram och tillbaka. Vi har inte bestämt oss. Men vi känner just nu att vi vill vara där så mycket som möjligt. 

Sålde lyxlägenheten

Och så plötsligt var familjens permanenta hem till salu. Det var 2018 som Camilla Läckberg och Simon Sköld flyttade in i den 237 kvadratmeter stora etagelägenheten på Söder i Stockholm. Makarna hade då totalrenoverat våningen på tre etage som bland annat har sex rum och kök, två entréer och en 30 kvadratmeter stor terass med utsikt över Djurgården, Globen, Nacka och Stockholms inlopp. Då las den ut med ett utgångspris på 40 miljoner kronor.

Och i fredags berättade paret för sina följare på Instagram vad deras plan för framtiden egentligen är – de har köpt ett nytt hus i Enskede i Stockholm. 

https://www.instagram.com/p/CYtBVbTsRMW/?utm_source=ig_web_copy_link

”Vi har helt enkelt bestämt oss för att flytta tillbaks till Enskede och har köpt ett hus där. Av många anledningar. Främst att det blir enklare för tre stora barnen att bo i samma område som sina pappor”, skriver Läckberg på Instagram och fortsätter: 

”Men också för att vi saknat Enskede, trivs bättre i hus än i lägenhet, och att det blir smidigare sticka ut till huset i Tyresö. Lägenheten är såld, och vi flyttar in i huset i mitten av mars”. 

Därför flyttar inte familjen till Villa Lumos

Men varför tar då inte familjen sitt pick och pack och flyttar till sitt nyrenoverade Villa Lumos på heltid? Det förklarar Simon Sköld nu på Instagram. 

”Många frågar om Lumos. Självklart skulle vi vilja bo där heltid, men logistiken för de skulle bli för omständigt i vardagen. Därav kom valet att sälja lägenheten och flytta tillbaka till Enskede. Närmare och smidigare för alla och de gör de lättare att vara mer på Lumos där vi kommer att hamna på heltid i framtiden som de ser ut”, berättar Sköld. 

Bilderna på Villa Lumos

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.