Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Läckbergs hälsovändning – för att orka: ”Stor del”

Camilla Läckbergs nya träningsknep: "I form"
Camilla Läckberg har en hektisk karriär med boksläpp i hela världen.
Foto: JESSICA GOW / TT NYHETSBYRÅN
Camilla Läckberg.
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL

Camilla Läckberg har en minst sagt hektisk karriär, med boksläpp i hela världen samtidigt som hon redan jobbar på nästa bästsäljare.

Därför har stjärnförfattaren nu bestämt sig för att ta tag i hälsan, och har börjat äta nyttigare och träna mer – allt för att orka det fullspäckade schemat.

– Det är faktiskt en väldigt stor del av det, att jag måste se till att vara pigg och fräsch och i form, säger Camilla Läckberg.

Med en ny barnbok om ”Super-Charlie”, lanseringen av böckerna ”Vingar av silver” i Europa och ”En bur av guld i USA”, samtidigt som hon skriver på nästa bok i Fjällbacka-serien och skriver manus till både tv-serier och film, så är det ingen som kan påstå att Camilla Läckberg inte har ett knökfullt schema.

Det är mycket på grund av det som Camilla Läckberg nu har bestämt sig för att lägga om sin livsstil och fokusera mer på hälsan.

– Dels var det ju corona under våren och sen blev det varmt och man grillar, det är lättare att hamna i dåliga vanor. Jag känner att nu under hösten, när jag har väldigt mycket att göra också, så måste jag få upp orken. Det är faktiskt en väldigt stor del av det, att jag måste se till att vara pigg och fräsch och i form, säger Camilla Läckberg.

Camilla Läckberg: ”Arg på mig själv”

Hon har också fastnat för den stora träningstrenden padel, precis som många andra i kändis-Sverige. Författaren är nöjd med att ha hittat en träningsform hon tycker om.

– Jag har börjat spela padel också, det är jag väldigt stolt över. Det är skitkul, säger hon.

Camilla Läckberg har bestämt sig för att lägga om sin livsstil och fokusera mer på hälsan.
Foto: CARL ANDERSSON / SPA SPA | SWEDISH PRESS AGENCY

Läckberg har varit ärlig med att hon kämpar med sina egna tankedemoner om hur hon borde se ut – en anledning till att hon valt bort nytagna bilder på sig själv på sociala medier. Samtidigt vill hon inte lägga så stor betydelse vid sitt utseende.

– Det känns som ett misslyckande att jag låter min vikt ta så mycket negativ energi och tankekraft, när jag har så mycket att vara glad och tacksam för. Min man älskar mig oavsett. Mina barn och vänner också. Jag som självständig, modern, hyfsat smart kvinna borde veta bättre, därför blir jag arg på mig själv, säger hon.

Josefine Caarle trodde hon fått fräknar – varnar nu andra

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.