Camilla Läckberg. Foto: /IBL / /IBLCamilla Läckberg. Foto: /IBL / /IBL
Camilla Läckberg.  Foto: /IBL / /IBL
Camilla Läckberg berättar nu om nya livsförändringen. Foto: PRIVAT.Camilla Läckberg berättar nu om nya livsförändringen. Foto: PRIVAT.
Camilla Läckberg berättar nu om nya livsförändringen.  Foto: PRIVAT.

Läckbergs avklädda löfte – byter liv helt

Publicerad

Julhelgen blev en sockerchock för Camilla Läckberg, och nu har hon bestämt sig för att byta livsstil. 

Deckardrottningen nyårslöfte är att tävla i "bikini fitness".

"Jag kommer behöva mycket pepp o stöd. O jag är skiträdd att misslyckas", skriver hon i ett inlägg på Instagram. 

Camilla Läckberg, 43, har ett nytt livsmål: att komma i så bra form att hon kan tävla i "bikini fitness". 

Hon hoppas uppnå drömkroppen innan hon fyller 45. 

"Om 1.5 år fyller jag 45. Då ska jag tävla i någon form av bikini fitness (finns egna kategorier för 40 plus.)", skriver hon via Instagram. 

https://www.instagram.com/p/BddHmK2nZHc/?taken-by=lackberg

Camilla Läckberg jämför det nya livsbeslutet med hennes målsättning efter att hon medverkade i tv-programmet "Let's dance". 

"Då bestämde jag mig för målet att tävla Pro/Am i latin. Och resultatet blev ett silver i New York och ett guld i Boston. Nu vill jag kicka upp min vardagsträning en nivå", skriver hon. 

Får stöd av pojkvännen Simon Sköld

Hon skriver även att hon har stöd från pojkvännen Simon Sköld, 30 – han är MMA-proffs med bra koll på träning och kost. 

"Har hållit mig flytande tack vare Simons input o hjälp men jag har ingen självklarhet i rutinen och jag är all over the place med både kost och motion. Just nu har jag t ex tappat det helt över jul och har ätit mig ur alla kläder jag har och min kropp består av 80% socker. Inget bra", skriver Camilla Läckberg i Instagraminlägget. 

 

LÄS MER: Läckbergs intima bröllopsbild

 

Hon har även en annan anledning att komma i form:

"Jag vill vara stark och leva länge för mina barn", skriver Camilla Läckberg. 

Den 30 augusti nästa år fyller Camilla Läckberg 45 – då ska alltså målet vara uppfyllt. 

"Men sen har jag från feb 2018 till aug 2019. Jag kommer behöva mycket pepp o stöd. O jag är skiträdd att misslyckas. Men hänger ni med mig på den resan?" skriver Camilla Läckberg i Instagraminlägget. 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag