Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Läckberg slår tillbaka mot åldershånen

Sedan i somras är Camilla Läckberg tillsammans med MMA-stjärnan Simon Sköld.

Deras åldersskillnad är något som är vida omskrivet och i kväll ryter hon i från i tv.

– Det är som om man försöker förlöjliga. Och det tar jag alltid väldigt, väldigt illa upp av, säger Läckberg i "Hellenius hörna".

I slutet av juni kunde Expressen berätta att författaren Camilla Läckberg, 40, har ett förhållande med MMA-stjärnan Simon Sköld, 27. Förutom nyheten om själva förhållandet har det fokuserats mycket på parets ålderskillnad, något som även David Hellenius tar upp i fredagens avsnitt av "Hellenius hörna".

"Då gör ingen en stor grej av det

– Det har förvånat mig att det har blivit ett sådant otroligt liv om det. Det har ju skrivits spaltmeter och på "insta" skriver folk kommentarer om det här. Jag kan bli lite sur ur ett jämställdhetsperspektiv, för det blir ju inte samma hallabaloo åt andra hållet. Då gör ingen en stor grej av det, säger hon i programmet och fortsätter:

– Just för att jag är en kvinna och har en man som är en bit yngre så blir det en jättenyhet.

Kommentarerna är ofta av den spydiga sorten, berättar hon.

– Och det jag ogillar mest är att man försöker förringa Simon och fördumma honom. Han kallas barn i några artiklar. Är man 27 är man inte något barn. Det är som att man försöker förlöjliga. Och det tar jag alltid väldigt väldigt illa upp av.

"Otroligt tacksam"

Hon säger dock att hennes fans har börjat försvara henne på instagram.

– När någon skriver något negativt om det här så behöver jag inte ens svara utan jag har fantastiska instagramföljare som direkt går in och säger åt vederbörande att lägga av, och det är jag otroligt tacksam för.

I programmet berättar hon också om sin stora dröm, vara textförfattare i Melodifestivalen.

– Jag har skickat in låtar varje år. I år har jag skickat in 5 låtar, med olika artister. Bland annat jobbar jag med Jan Johanssen och Robert Wells, säger hon.

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.