Läckberg rasar efter retusch-anklagelsen

Camilla Läckberg
Camilla Läckberg
Foto: /All Over Press

Camilla Läckberg har lagt upp en bild på sin gravidmage på Instagram.

Nu beskylls hon för att ha manipulerat bilden – av bland annat sin exman Martin Melin.

Deckardrottningen rasar nu och har lagt upp ännu en bild för att visa att den är äkta.

Martin Melin hävdar dock att allting var ett skämt.

Det var under förmiddagen som Camilla Läckberg la upp en bild på sig själv på Instagram. På bilden står hon och visar upp sin gravidmage i badrummet.

"Morgonrufs, inget smink o nån över 40 i underkläder!" skriver deckardrottningen.https://www.instagram.com/p/BBhM71zlqXr/

Bilden har fått nästan 5000 gillningar och över 300 kommentarer i skrivande stund.

De flesta kommentarerna är positiva och hyllar Camilla Läckbergs mammakropp. Men några användare har även skrivit att bilden är manipulerad – alltså fejkad.


LÄS MER: Ilskan mot Camilla Läckberg


Läckbergs ex-make: "Manipulerad"

En av personerna är Martin Melin:

"Ser manipulerad ut..." skriver Läckbergs exman under bilden.

När Expressen ringer upp Melin berättar han att allting var ett skämt:

– Jag skrev det för att löjla mig, det var ett skämt. Jag sms:ade också Camilla efteråt och hon skrev att jag var löjlig, berättar Martin Melin skrattande.

Camilla Läckberg har dock tagit illa upp av kommentarerna som anklagade henne för manipulering. Strax innan lunch på måndagen la hon upp ytterligare en bild för att visa att det inte alls rör sig om en fejkad bild.

"Jaha. Så klart det ska komma nån sur kommentar om att bilden är manipulerad. (Kommentaren dock försvunnen, antingen ångrade sig vederbörande eller så ville någon av er vara "snäll" och anmälde den. Det behöver ni dock inte göra, låt det stå kvar, jag är en stor flicka", skriver Camilla Läckberg på den andra bilden.https://www.instagram.com/p/BBhmZUnFqcS/

Dock är inte Martin Melins kommentar borttagen från den första bilden.


LÄS MER: Läckberg och Simon är förlovade

Läckberg: "Optiska effekter"

"Teorin var iaf att kaklet var böjt på bilden och ergo har jag gjort en "Kardashian" o manipulerat bilden. Suck. Dock krävs det inte Einstein för att räkna ut att böjd duschdörr i glas oxå kan ge spännande optiska effekter på bild", skriver Camilla Läckberg i bildtexten till den andra bilden.

Expressen söker Camilla Läckberg.Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.