Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Läckberg och Sköld gifte sig i hemlighet

Bröllopsparet på plats på Simons 30-årsfestFoto: / ALEX LJUNGDAHL
Paret gifte sig i hemlighet på Camilla Läckbergs lantställe
Camilla Läckberg och Simon Sköld är nu ett gift par
Camillas brudklänning designades av Ida Lanto

Camilla Läckberg och Simon Sköld har gift sig i hemlighet.

Det blev en kärleksöverraskning – trots löften om att vänta till nästa år bytte paret ringar under lördagen.

Paret lurade vänner och familj till en kändisfest – blåsningen visade sig vara ett bröllopsfirande.

"Nu kan jag äntligen yttra dessa ord som jag drömt om. Jag och Simon har gift oss.", skriver Camilla Läckberg på Instagram.

Camilla Läckberg, 42, och Simon Sköld, 30, är nu äkta makar.

Paret gifte sig i hemlighet under lördagen.

Kärleksceremonin blev en överraskning för vänner och familj. Så sent som i mars i år annonserade paret, som förlovade sig 2015, att det inte blir något bröllop i år.

Bakom kärleksfesten låg Christina Saliba. Saliba är Läckbergs kompanjon, affärspartner, vän och manager. Hon var brudtärna och den som organiserat allt och planerat allt i hemlighet.

Christina SalibaFoto: EXPRESSEN

Paret gifte sig ute på Camilla Läckbergs lantställe under eftermiddagen. Vigselförrättare var Mia Törnblom. Därefter åkte ca 50 gäster närmare vänner, släkt och familj båt.

https://www.instagram.com/p/BVdC5uugrGK/?tagged=simcamwedding

Gästlistan på det privata bröllopet var Mia och Micke Törnblom, Evelina Olssen, Christina och maken Elias Saliba, Lina Frejd, Gunnel Läckberg, Sean Canning, Erik Linder, Läckbergs systrar Lena och Rita samt Simon Skölds föräldrar Christer och Anette.

Bröllopsklänningen designades av Ida Lanto.

Camilla Läckberg och Simon Sköld är nu gifta

Samtidigt blåste paret vännerna.

Under kvällen var en rad kända svenska inbjudna till vad de trodde var en kombinerad fest för Simon Skölds 30-årsdag samt Camilla Läckbergs nya bok.

Men efter vigseln åkte drygt 50 gäster, nära vänner, släkt och familj båt till kärleksfirandet på Skeppsholmen i Stockholm, där vänner anlänt för firande.

Paret gifte sig i hemlighet vid en privat ceremoni

På mingelfesten var förutom familjen profiler som Jenny och Niklas Strömstedt, Viktor Frisk, Richard Herrey, Katrin Zytomierska, Bingo Rimér, Isabel Adrian, Isabella löwengrip, Carolina Gynning, Micael Bindefeld, Anja och Filippa Pärsson, Sofia Wistam, Fredrik Federley, Nanne Grönwall och Tony Irving inbjudna.

BröllopsparetFoto: / ALEX LJUNGDAHL
Niklas och Jenny Strömstedt på plats på festenFoto: / ALEX LJUNGDAHL
Lina Hedlund och Nassim Al FakirFoto: / ALEX LJUNGDAHL
Alexander Klingstedt och Katrin ZytomierskaFoto: / ALEX LJUNGDAHL

 

Läckberg och Sköld lurade nära och kära

Camilla Läckberg skriver nu på sin instagram om hur svårt det har varit att hålla bröllopet hemligt.

https://www.instagram.com/p/BVc4jkWFsJ_/?taken-by=lackberg

"​Ni anar inte hur svårt det varit att hålla tyst om detta. SOM jag längtat efter att kunna berätta för er. Nu kan jag äntligen yttra dessa ord som jag drömt om. Jag och Simon har gift oss. Tidigare idag hade vi en liten ceremoni på vårt landställe med familj och de närmsta vännerna. JAG OCH SIMON HAR GIFT OSS! Simon, att du vill leva med mig resten av mina dagar på jorden är mitt livs största triumf. Sedan vi först träffades har du gjort dagarna roligare, mer färgstarka. Och tryggare. Jag har aldrig känt mig lika trygg som när jag är med dig. Jag älskar dig, nu och för evigt.", skriver hon.

Även Simon Sköld väljer att dela sin kärlek i ett inlägg på Instagram.

https://www.instagram.com/p/BVc4yvnFhv1/?taken-by=simonskold

"Vi har planerat detta så länge men det spelar ingen roll hur många gånger jag upprepar det, jag kan knappt tro det. Idag hade vi en mindre ceremoni på landet tillsammans med familj och de närmsta vännerna. Jag kan verkligen inte beskriva hur lycklig jag är och den lyckan är nu förevigad. Jag älskar dig Camilla. De senaste åren har varit de bästa i mitt liv. När jag är med dig och vår underbara familj känner jag mig hel. De viktigaste pusselbitarna i mitt liv har fallit på plats. Tack för att du gör varje dag till en dans på rosor. ", skriver Simon Sköld.

Jenny Sandberg och Jan JohansenFoto: / ALEX LJUNGDAHL
Robert Wells med sin fru MariaFoto: / ALEX LJUNGDAHL
Anja Pärson, Calle Sterner och Filippa RådinFoto: / ALEX LJUNGDAHL
Micael Bindefeld med maken Nicklas SigurdssonFoto: / ALEX LJUNGDAHL
Camilla Bjering von Zweigbergk, Oscar Zia och Andreas Lundstedt anländer till festenFoto: / ALEX LJUNGDAHL
Tony Irving och Alexander SkiöldsparrFoto: / ALEX LJUNGDAHL

Så sent som i mars avfärdade Läckberg bröllopsryktena. För att få slut på spekulationerna om ett överraskningsbröllop skrev Camilla Läckberg ett inlägg på Instagram.

”Ibland är vi inte så smarta..... Att ställa till med just "White Party" när alla jämt frågar när det blir bröllop snart var kanske inte det smartaste. ALLA frågar misstänksamt - t om min mamma”, skrev Läckberg på Instagram då.

Hon fortsatte:

”Men nä. Dels är det en omöjlighet för oss att ställa till med överraskningsbröllop eftersom man måste söka hindersprövning innan - och pretty sure pressen har koll på det.... Dels vill vi vänta tills nästa år, så Simon får sitt 30-årsfirande ifred, och gumman hunnit bli lite större. Varit nog mkt den här våren.... så tar nu effektivt död på alla våra vänners spekulationer”.

Men nu har alltså paret bytt ringar i hemlighet - och firade med en storslagen fest.

https://www.instagram.com/p/BVc5kolhBCI/?taken-by=nannegronvallhttps://www.instagram.com/p/BVc5rEqFIsR/?tagged=camillal%C3%A4ckberghttps://www.instagram.com/p/BVc46fFlbyW/?tagged=whitepartyhttps://www.instagram.com/p/BVc6F4glmxP/?tagged=simcamweddinghttps://www.instagram.com/p/BVc8At4HQk5/?tagged=simcamweddinghttps://www.instagram.com/p/BVc5NLeD2Xt/?taken-by=jennystromstedt

Simon Sköld friade till Camilla Läckberg i november 2015 över en romantisk middag på Grand Hôtel i Stockholm.

Paret höll efteråt sin förlovning hemlig under en kärlekshelg.

”Tack älskling för en fantastisk helg! Känt mig som en prinsessa”, skrev Läckberg på Instagram då.

Kort efteråt visade paret upp ringarna på Instagram.

"Nån är vääääldigt lycklig över sin ring på fingret. Ja jag med så klart... Men han hängde på låset imorse för att hämta den", skrev Läckberg.

I april i fjol fick paret sitt första gemensamma barn, dottern Polly.

Nyligen berättade Camilla Läckberg att hennes krav på att gifta sig är att makarna ingår ett äktenskapsförord.

– Absolut. Det hade jag i mitt förra äktenskap också, säger hon i "Fördomspodden".

På frågan varför, svarar hon:

– Därför att jag har jobbat i väldigt många år för att bygga upp det som jag har. Det skulle kännas väldigt märkligt, ifall vi skiljer oss, och hälften skulle gå i väg med någon som inte varit med och byggt upp det här, säger hon och fortsätter: 

– Sedan får vi reglera det här efter hand. Skulle det visa sig att vi är gifta i 30 år så får man ju ha ett levande äktenskapsförord som reglerar det.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.