Läckberg och Simon Sköld har förlovat sig

Simon Sköld och Camilla Läckberg.
Foto: Pelle T Nilsson
Foto: Thomas Engström

Camilla Läckberg och Simon Sköld ska gifta sig.

I helgen friade MMA-figthern till deckarförfattaren över en romantisk middag på Grand Hôtel i Stockholm – och hon sa ja.

– Ja, det stämmer, säger Camilla Läckbergs manager Christina Saliba om frieriet.

Camilla Läckberg och Simon Sköld har hållit förlovningen hemlig över helgen.

Nu blir det bröllop för kärleksparet. Simon Sköld och Camilla Läckberg ska gifta sig.

I fredags åt paret en romantisk middag på Grand Hôtel i Stockholm. Då friade Simon Sköld till Camilla Läckberg - som sa ja.

– Ja, det stämmer, säger Camilla Läckbergs manager Christina Saliba.

Paret har sedan dess hållit förlovningen hemlig över helgen för att paret skulle hinna informera familjemedlemmarna innan nyheten släpptes. På flera bilder på Instagram har Camilla Läckberg och Simon Sköld visat upp att de firar, men de har inte avslöjat vad.


LÄS MER: Camilla Läckberg gravid - ska få barn med Simon

Camilla Läckberg om förlovningen: "Bortskämd"

"Den här bilden får sammanfatta den här helgen. Vansinnigt bortskämd av stilig man, Stockholm från sin vackraste och soligaste sida, god mat, häng med härliga människor vi tycker om, avkoppling och lite av livets guldkant. (Och alkoholfri champagne i flaskan)", skrev Camilla Läckberg i ett inlägg på Instagram i helgen och fortsätter:

"Tack älskling för en fantastisk helg! Känt mig som en prinsessa."

Också Simon Sköld skriver om den romantiska kärlekshelgen på Instagram.

"Så lycklig att få spendera en myshelg med denna underbara vackra kvinna", skriver han på Instagram.https://www.instagram.com/p/-ZtGAplqYT/

LÄS MER: Camilla Läckberg: "Simon är en lipsill"

Camilla Läckberg och Simon Sköld väntar barn

Camilla Läckberg och Simon Sköld berättade för första gången om sin kärlek sommaren 2014. Paret träffades i ett affärsrelaterat sammanhang i april det året och kort därefter började de ses privat. I slutet av juni 2014 bekräftades relationen av Läckbergs manager Christina Saliba.

– Jag kan bekräfta att de träffas, sa Saliba då.

I augusti i år gav Camilla Läckberg och Simon Sköld nästa kärleksbesked. Då avslöjade paret att de väntar sitt första gemensamma barn, en liten flicka.

"Nu är familjen informerad så nu kan ni få veta också. Vi väntar en liten flicka", skrev Camilla Läckberg på Instagram då.Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.