Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Läckberg och Simon Sköld har fått barn

Simon Sköld och Camilla Läclberg Foto: Sven Lindwall
Simon Sköld och Camilla Läckberg Foto: /All Over Press

Camilla Läckberg och Simon Sköld har fått barn.

En liten dotter som fått namnet Polly.

"21.08 tittade hon ut med 10 fingrar och 10 tår. Det gick väldigt smidigt och Camilla mår jättebra! Nu tar vi kväll och njuter av vår lilla dotter", skriver Simon Sköld i parets blogg.

Succéförfattaren Camilla Läckberg, 41 och Simon Sköld, 28 har fått sitt första gemensamma barn, en liten flicka.

"Nu är hon här, 3836 gram av ren kärlek. 21.08 tittade hon ut med 10 fingrar och 10 tår. Det gick väldigt smidigt och Camilla mår jättebra! Nu tar vi kväll och njuter av vår lilla dotter", skriver Simon Sköld i den blogg som paret driver tillsammans.

Sedan tidigare har Camilla Läckberg tre biologiska barn och två bonusbarn, men för Simon Sköld är detta första gången. Tidigare har han beskrivit känslorna för det stundande pappalivet i podcasten "Livshjulet".

– Det är väldigt blandat, självklart ser man fram emot det, samtidigt som man är lite rädd för det. När barnet kommer ut förändras allt på sekunden, fram till dess är man inte pappa på samma sätt. Det ska bli väldigt spännande, sa han då och fortsatte:

– Nu är det 24 timmar om dygnet, non-stop, för alltid. Det är lite läskigt samtidigt som det känns väldigt häftigt. Det är oåterkalleligt. Att skaffa barn kan man aldrig ändra.

 

 

 

Det var under fredagen som paret var på BB för att göra en "koll för en eventuell igångsättning", skriver paret på bloggen.

De blev inlagda i direkt.

"Gjordes ju bedömningen i dag att det var läge att dra i gång förlossningen, så vi är inne för igångsättning och ja, det är i full gång", skrev Camilla under dagen.

Camilla Läckberg uppdaterade följarna hela dagen från BB. I sociala medier skämtade hon om hur trött Simon blev av att föda barn. Författaren delade med sig av en bild där Simon tog en tupplur.

"Och Simon – ha ha ja han blev trött en stund, så blev en liten powernap….. Men han är fascinerad, glad, orolig när jag hade ont, förväntansfull – och ha ha ja, – troligtvis bland de mest välklädda papporna som någonsin klivit in på ett BB", skriver Läckberg på bloggen.

 

LÄS MER: Camilla Läckberg: Erkänner – jag känner mig värdelös

 

 

Camilla Läckberg och Simon Sköld ska gifta sig

Den var i augusti förra året som Expressen kunde berätta att Camilla Läckberg och Simon Sköld väntade barn.

"Vi är med barn och om allt går väl kommer vi efter en längre tids försök, och pendling mellan hopp och förtvivlan, äntligen bli föräldrar tillsammans framåt våren", skrev Camilla Läckberg på Instagram då.

Sedan dess har paret hunnit med mycket, bland annat förlovade de sig i november.

MMA-fightern friade till sin författare under en romantisk middag på Grand Hôtel i Stockholm - och hon sa ja. Sedan hölls förlovningen hemlig i tre dagar för att samtliga familjemedlemmar skulle hinna informeras om den glada tilldragelsen.

 

 

LÄS MER: Camilla Läckbergs varning till Martin Melin

 

 

Camilla Läckberg om amning: "En plåga"

Något som uppmärksammats stort under Läckbergs graviditet är hennes beslut att inte amma när barnet kommer.

"För mig har amning aldrig varit något "lätt och härligt och en mysig stund". Det har varit en kamp, plåga, tårar och personligen tror jag det för mig blivit en stark koppling mellan amningen och mina förlossningsdepressioner", har hon tidigare skrivit på Instagram.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

 

Annons:
Expressen Refunder Kalkylator

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!