Camilla Läckberg Foto: /IBL / /IBLCamilla Läckberg Foto: /IBL / /IBL
Camilla Läckberg Foto: /IBL / /IBL
Camilla Läckberg. Foto: /IBL / /IBLCamilla Läckberg. Foto: /IBL / /IBL
Camilla Läckberg. Foto: /IBL / /IBL
Camilla Läckberg och Simon Sköld på deras bröllop.Camilla Läckberg och Simon Sköld på deras bröllop.
Camilla Läckberg och Simon Sköld på deras bröllop.

Läckberg hyllas för ärliga bilden

Publicerad

Fansen hyllar Camilla Läckberg för den naturliga bilden utan smink och med smutsigt hår.

Stjärnförfattaren la upp en bild från soffan på landstället på sin Instagram, och följarna älskar författarens naturliga budskap.

"Inget smink, inget filter. Och dagen då håret borde blivit tvättat passerat med 3-4 dygn. En av de många saker jag älskar med semester på landet.", skriver Läckberg på sin Instagram. 

Ny hyllas Camilla Läckbergs av fansen för den osminkade bilden på Instagram. Under söndagskvällen la författaren upp en bild på Instagram från semestern på lantstället. 

"Inget smink, inget filter. Och dagen då håret borde blivit tvättat passerat med 3-4 dygn. En av de många saker jag älskar med semester på landet. Och finner trygghet i att hur landetsunkig jag än blir ser @josefinesundstrom likadan ut när jag springer på henne.... he he he", skriver författaren på sin Instagram. 

https://www.instagram.com/p/BWnwURqFUS9/?taken-by=lackberg&hl=sv

LÄS MER: Camilla Läckberg byter namn efter bröllopet. 

Det dröjde inte länge innan Camilla Läckbergs konto blev fullt med hyllningar från följare. 

"Det är ju så man måste få känna när man är ledig och utan att be om ursäkt" skriver en person. 

"Tja snygging! Du är jättefin osminkad. Mitt hår är oftast snyggast och ligger bäst då det är dags för tvätt", kommenterar en annan. 

Camilla Läckberg och Simon Sköld gifte sig i hemlighet 

"Älskar dina inlägg Camilla! jag har varit utan makeup i 3 veckor och det härligt", skriver en tredje följare. 

 

LÄS MER: Läckberg och Skölds kärleksmys i New York. 

 

Camilla Läckberg, 42, gifte sig Simon Sköld, 30, ute på lantstället i juni. Vigselförrättare var Mia Törnblom. Därefter åkte ca 50 gäster närmare vänner, släkt och familj båt. Kärleksceremonin blev en överraskning för vänner och familj. Så sent som i mars i år annonserade paret, som förlovade sig 2015, att det inte blir något bröllop i år.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag