Camilla Läckberg och Simon Sköld ska bli föräldrar. Foto: Maja Suslin/TtCamilla Läckberg och Simon Sköld ska bli föräldrar. Foto: Maja Suslin/Tt
Camilla Läckberg och Simon Sköld ska bli föräldrar. Foto: Maja Suslin/Tt
Läckberg och Simon blev ett par förra året. Foto: Olle SporrongLäckberg och Simon blev ett par förra året. Foto: Olle Sporrong
Läckberg och Simon blev ett par förra året. Foto: Olle Sporrong
Foto: Henrik JanssonFoto: Henrik Jansson
 Foto: Henrik Jansson

Läckberg gravid – ska få barn med Simon

Publicerad

Succéförfattaren Camilla Läckberg och hennes Simon Sköld väntar barn.

Det bekräftar succéförfattarens manager Cristina Saliba för Expressen.

– Det är klart vi har pratat om barn, har Simon Sköld tidigare sagt.

Camilla Läckberg, 40, och Simon Sköld, 27, tar sin relation till en ny nivå. Paret väntar nämligen sitt första gemensamma barn.

Camilla Läckbergs manager Christina Saliba bekräftar för Expressen att författaren och Simon Sköld ska bli föräldrar.

Men i nuläget vill paret inte kommentera graviditeten mer än så.

Camilla Läckberg, som bland annat har skrivit ett otal succéböcker utspelade i uppväxtorten Fjällbacka på Västkusten, träffade Simon Sköld i ett affärsrelaterat sammanhang försommaren 2014. Men snart skulle paret börja ses privat.

Simon bjöd nämligen ut författaren på dejt, och kärleken började snart spira. Två månader efter första mötet bekräftade Läckbergs manager Christina Saliba den nyfunna kärleken.

– Jag kan bekräfta att de träffas, sa hon då.

 

LÄS MER: Hemliga frieriplaner – Läckberg om längtan

 

Då hade det gått ett drygt år sedan Läckberg skilde sig från Martin Melin.

"Jag och @Martin_Melin har ansökt om skilsmässa. Det är en mycket vänskaplig separation och vi fortsätter vara de bästa vänner", skrev Läckberg på Twitter i mars 2013.

Camilla Läckberg och Simon Sköld har sedan den första dejten tagit stora steg i förhållandet. Läckberg, som blivit en inbiten dansare sedan deltagandet i "Let's dance", delar numera passionen med MMA-fightern som deltog i årets upplaga av programmet.

Där överraskade Läckberg bland annat sin kärlek med att dyka upp i studion, direkt hemflugen från en Thailandssemester där Simon tidigare varit med. Och som vanligt strålade paret av lycka.

– Pussas lär det väl bli stora mängder av. Jag ska titta på den här kvinnan så mycket jag kan, sa Simon Sköld efter överaskningen.

Paret har sedan "Let's dance" också fortsatt dansa privat, med varsin partner i dansparet Stefano Oradei och Veera Kinnunen. Bland annat firade de sin ettårsdag tillsammans med att ta hem segern under en danstävling i Boston. Då avslöjade Simon Sköld även sina planer på ett kommande frieri.

– Camilla kommer ju inte fria så det är jag som ska göra det. Men jag kan inte avslöja när, hur eller var, sa han.

– Det är självklart att det finns planer på att fria. Men jag vill att det ska vara en överraskning.

 

LÄS MER: Läckbergs kärleksannons – för sin mamma

 

Men nu väntar alltså en annan glädjefull överraskning i ett gemensamt barn. Simon Sköld har spenderat mycket tid med Läckbergs tre barn från två tidigare förhållanden.

– Lillkillen vägrar låta någon annan än Simon läsa godnattsagan. Jag är numera degraderad till en andra klassens medborgare. När Simon lämnar huset står alla tre där med hundögon och säger: ”Du kommer väl tillbaka väldigt snart?”, har Camilla Läckberg sagt till ToppHälsa.

Samtidigt har Simon inte gjort någon hemlighet av sin längtan efter egna barn.

– Det är klart vi har pratat om barn. Men vi har inget beslut, sa Simon under "Let's dance" i februari i år.

– Vi har definitivt pratat om det. Men beslutet ligger längre fram i framtiden, fortsatte han.

Men nu är det blivande föräldraskapet ett faktum.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag