Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Laberos barnlängtan med yngre frun – trots livspusslet

Trollkarlen Joe Labero turnerar just nu i Sverige med föreställningen ”In flame” – men familjen bestående av frun Anna Vinterfall och dottern Nicole stannar hemma i Las Vegas. Foto: JONAS TOBIN / JONAS TOBIN GT/EXPRESSEN
Trots problemen det kan innebära att ha familj när man reser så mycket som Labero gör, så längtar skådespelaren efter fler barn. Foto: PONTUS HÖÖK
Joe Labero, 55, har varit tillsammans med frun Anna Vinterfall, 37, i 15 år. Paret har tillsammans dottern Nicole, som har hunnit fylla elva. Foto: PONTUS HÖÖK

Trollkarlen Joe Labero turnerar just nu i Sverige med föreställningen ”In flame” – men familjen bestående av frun Anna Vinterfall och dottern Nicole stannar hemma i Las Vegas.

Trots problemen det kan innebära att ha familj när man reser så mycket som Labero gör, så längtar magikern efter fler barn.

– Det är helt otroligt med barn, det går inte att komma ifrån. Och det blir häftigare ju äldre de blir, säger Joe Labero till Svensk Damtidning.

Joe Labero, 55, har varit tillsammans med frun Anna Vinterfall, 37, i 15 år. Paret har tillsammans dottern Nicole, som har hunnit fylla elva.

I en intervju med Svensk Damtidning öppnar den Sverigeaktuella trollkarlen upp om familjelivet, där han reser mycket med jobbet, samtidigt som frun håller koll på hemmaplan och dottern går i skolan.

– Nej, det är inget som är självspelande. Jag har alltid rest i mitt jobb, och jag har sett många exempel på att det inte är så lätt för den som är hemma eller står bredvid. Så jag vet att Anna gör ett tungt jobb där hemma – alla respekt till henne, säger Joe Labero i Svensk Damtidning.

Valde att ställa in alla resterande shower

Medan Joe Labero har turnerat i Sverige bor familjen alltså kvar i USA, och efter Sverige väntar Macao i Kina. Det var i somras som Labero gick ut med att han ställer in sina resterande shower i Las Vegas och flyttar hela föreställningen till Kina.

Men än är det inte bestämt var familjen ska bo.

– Vi ska ha basen där borta ett år till, så vi får se vad som händer sedan. Men Nicole går ju i skola där, och man kan inte hålla på och flytta på henne hela tiden, säger Joe Labero och fortsätter:

– Man får jobba på allt. Men det finns ju Facetime, och Nicole är cool och hon vet ju ingenting annat än det här livet.

”Det är helt otroligt med barn”

Joe Laberos och Anna Vinterfalls dotter Nicole har levt som ensambarn i elva år, men Joe Labero drömmer nu om fler barn.

– Det är helt otroligt med barn, det går inte att komma ifrån. Och det blir häftigare ju äldre de blir. Från att vara ett litet kolli som ligger där och äter och skriker, till att bli en liten person. Men alla åldrar har ju sin charm, säger han till Svensk Damtidning.