Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kyliga mottagandet när nya profilen anländer

Emma Hellström och Bella Andersson pratar om vad som hänt.
Foto: Dplay
– Vi båda har ju ett tycke för varandra eller har haft. Jag har tycke för honom fortfarande, säger Emma Hellström i programmet.
Foto: Dplay
Bella Andersson.
Foto: Dplay

Emma Hellström anländer till ”Celebrity ex on the beach” – och det är blandade känslor bland deltagarna.

Hellström och Arvid Stenbäcken säger i programmet att de haft sex med varandra, men det verkar inte stämma.

”Jag och Emma har nog inte ens pussats.. inte ens på snurra flaskan under Paradise hotel”, skriver Stenbäcken i ett meddelande.

Det är redan en profiltät säsong av ”Celebrity ex on the beach” och i det fjärde avsnittet ansluter den tidigare ”Paradise hotel”-profilen Emma Hellström, 26, till villan i Brasilien. 

Hon tas emot väl på en dejt med Arvid Stenbäcken, 27, som hon också säger att hon tidigare har haft sex med.

– Jag och Arvid är ju väldigt bra vänner. Och så jobbar vi ihop och så låg vi några gånger, säger Hellström i programmet.

Berättar nu att de inte ens pussats

Det är blandade känslor över att Hellström anländer till villan. I huset finns Stenbäckens exflickvän Bella Andersson, 25, som inte vill välkomna den nya deltagaren med en kram. Andersson och Hellström har tidigare varit bra vänner.

– Men jag kan säga så här att jag var i alla fall besviken. Så kände jag, säger Bella Andersson.

Men trots att det sägs i programmet att Hellström och Stenbäcken har haft ihop det, berättar 27-åringen nu något annat.

”Jag och Emma har nog inte ens pussats.. inte ens på snurra flaskan under Paradise hotel”, skriver Stenbäcken i ett meddelande.

Emma Hellström: ”Känslor inblandade”

Hellström har även haft ihop det med Dennis Mlivic som också är med i programmet. Och där verkar det finnas några känslor kvar.

– Det har ju varit känslor inblandade. Vi båda har ju ett tycke för varandra eller har haft. Jag har tycke för honom fortfarande, säger Emma Hellström i programmet.

Expressen har sökt Emma Hellström som avböjer att kommentera

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.