Kylie Jenners pojkvän ska arresteras

Kylie Jenners pojkvän, rapparen Tyga, ska arresteras efter att inte ha dykt upp till ett domstolsmöte.
Foto: Star Max / STELLA PICTURES STAR MAX
Nu är Jenners familj arga, då arresteringen "förstör deras image".
Foto: Splash News / SPLASH NEWS/IBL SPLASH NEWS

Kylie Jenners pojkvän, rapparen Tyga, ska arresteras efter att inte ha dykt upp till ett domstolsmöte.

Nu är Jenners familj arga, då arresteringen "förstör deras image", skriver TMZ.

Rapparen Tyga, 26 - pojkvän till "Keeping up with the Kardashians"-profilen Kylie Jenner, 18, - har fått en arresteringsorder, skriver TMZ.

Detta då han lät bli att dyka upp på ett möte i domstolen under tisdagen. Tyga skulle befinna sig i domstolen så att advokater till hans förre hyresvärd kunde fråga ut honom om hans finansiella situation. Hyresvärden kräver nämligen över 4,1 miljoner kronor då Tyga dels ska ha låtit bli att betala hyran - och dels ha förstört hemmet han hyrde i Malibu.

Familjen Kardashian upprörda

Nu är familjen Kardashian upprörd över Tygas beteende, och menar att det kan påverka familjen negativt. Uppgiftslämnare till TMZ säger att flera av familjemedlemmarna ska ha skällt ut rapparen för att han är jätteoansvarig som missar ett domstolsförhör. De ska också ha sagt att det skulle vara katastrof om han hade kört tillsammans med Kylie Jenner och stoppats av polisen för att bli arresterad.


LÄS MER: Tygas nya lyxgåva till Kylie Jenner


Tyga köpte bil till Kylie Jenner


LÄS MER: Kylie Jenner och Tyga planerar för barn


Även om Tyga lät bli att dyka upp i domstolen så var hyresvärdens advokater på plats, som förklarade att hyresvärden är upprörd på rapparen för att Tyga köpte en bil värd 1,6 miljoner kronor till flickvännen Kylie Jenner i present - vilket han säger är ett sätt för Tyga att komma undan att betala det han är skyldig.

Tyga kan få fängelse

Domaren har nu belagt en häktningsorder som gör att Tyga skulle kunna hamna i fängelse.

Tygas personliga ekonomi har länge varit ett frågetecken, då han fått sina bilar beslagstagna och han har vräkts, men samtidigt hyr ett hus för 394 tusen kronor i månaden.Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.