Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kylie Jenners nya kollektion – inspirerad av Grinchen

Kylie Jenner har själv diskuterat sina bristningar förut i en Youtube-video.
Kylie Jenner.Foto: EVAN AGOSTINI / AP TT NYHETSBYRÅN

Kylie Jenner har presenterat sin senaste sminkkollektion inför julen – men inspirationen kommer från någon som inte är direkt känd för sin kärlek till högtiden.

”Kylie x Grinch” är nämligen ett samarbete med Grinchen, känd från julfilmen ”How the Grinch Stole Christmas” från 2000 där Jim Carrey spelar den gröna och fluffiga julmotståndaren.

”Jag kan inte fatta att det här är min femte högtidskollektion! Antagligen den som jag varit mest exalterad över”, skriver Kylie Jenner på Instagram.

Enligt Teen Vogue innehåller kollektionen bland annat ögonskugga, puder och ett lip kit, allt så klart i en grön Grinchen-ton.

I en recension för Allure skriver Nicola Dall’asen att det är ovanligt att Kylie Jenner samarbetar med någon utanför Kardashian-familjen, men att det är en positiv överraskning.

”Den här kollektionen är oerhört cool, det är bara att den kommer från det sista märke som jag kunnat tänka mig, skriver hon.

https://www.instagram.com/p/CHgmyEBn3jO/
Berättar att hennes sexlust försvann i somras när hon började äta antidepressiv medicin.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.