Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kylie Jenners mystiska sjukdom – berättar nu

Kylie Jenner slutar med fillers
Kylie Jenner insjuknade med en halsinfektion i höstas.Foto: BACKGRID UK/IBL
Nu berättar hon vad som hände.Foto: TIMPONE/BFA/REX/SHUTTERSTOCK / TIMPONE/BFA/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
Kylie Jenner donerade nyligen en miljon dollar som ska gå till skyddsutrusning inom vården i kampen mot coronaviruset.Foto: JAVI SORIA / STELLA PICTURES

Kylie Jenner blev förra hösten så pass sjuk att hon missade sin lanseringen av sitt eget sminkmärke i Paris.

Nu, ett drygt halvår senare, berättar hon sanningen om det omskakande sjukdomsförloppet.

”Jag har aldrig varit så sjuk”, skriver hon på Instagram, rapporterar sajten E! News

Realitystjärnan, influencern och entreprenören Kylie Jenner, 22, tvingades uppsöka sjukhus i september förra året.

Det var precis när Jenner skulle resa till modeveckan Paris för lanseringen av sitt sminkmärke som hon blev riktigt dålig.

”Tyvärr är jag väldigt sjuk och kommer inte att kunna åka”, skrev hon då på sociala medier.

 

Blödde från munnen 

Händelserna kommer att skildras i de två första avsnitten av den kommande 18: e säsongen av ”Keeping up with the Kardashians”, och då ett fan-konto på Instagram skrivit om Jenners mystiska sjukdom i höstas, valde stjärnan själv att berätta sanningen i kommentarfältet:

”För er som undrar hade jag aldrig influensa-liknande symtom. Jag hade en fruktansvärt streptokocker-infektion i halsen (det blödde från munnen och allting) jag har aldrig varit så sjuk”.

Kylie Jenner väljer att berätta sanningen mitt i de svåra tiderna med coronavirusets framfart i världen. Hon har nyligen också donerat en miljon dollar till sjukvården i USA, som ska användas för att köpa in nödvändig skyddsutrustning.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.