Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Kylie Jenners mystiska besked om framtiden

Foto: MARKSMAN / MEGA / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ TT NYHETSBYRÅN
Foto: MEGA / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ TT NYHETSBYRÅN
Foto: NIJO / STELLA PICTURES BACKGRID UK
Foto: CHARLES SYKES / AP TT NYHETSBYRÅN

Kylie Jenner grattade pojkvännen och rapparen Travis Scott på hans 28-årsdag med en lyxig födelsedagspresent – en silvrig Lamborghini.

Samtidigt hintar stjärnan om att det kanske är dags för dottern Stormi, 1 år, att bli storasyster snart.

Vad skulle du helst få i födelsedagspresent?

Kylie Jenner, 21, är den yngsta i syskonskaran Jenner-Kardashian och hon är enligt Forbes världens genom tidernas yngsta ”självskapade” dollarmiljardär.

Och hon verkar inte hålla igen när det kommer till födelsedagar. 

Dottern Stormis första födelsedag firades i februari i år med att Kylie Jenner byggt upp en egen nöjespark som hon kallade för ”Stormi world”. 

Köpte present för miljoner

När pojkvännen och dottern Stormis pappa Travis Scott fyllde 28 år den 30 april överraskade hon honom med en rejäl present – en lyxbil av märket Lamborghini, något som Scott delade med sig av på sin Instagram.

https://www.instagram.com/p/Bw5NA5bAvYG/?utm_source=ig_embed

Enligt Hollywood Life kostade bilen över två miljoner kronor.

Det är inte första gången som en bil varit involverad när paret, som varit tillsammans sedan 2017, firar födelsedagar. Travis Scott har nämligen inte snålat på födelsedagspresenterna han heller. När Kylie fyllde 21 år i augusti förra året fick hon en klassisk vit Rolls Royce av pojkvännen. En bil hon poserade framför på sin Instagram.

https://www.instagram.com/p/BmUeuekgMpT/?utm_source=ig_embed

Det var dock inte första gången som Kylie gav bort en bil till en pojkvän. 2016 överraskade hon sin dåvarande pojkvän Tyga med en bil av det exklusiva märket Bentley med ett värde på 2,5 miljoner svenska kronor.

Jenner verkar barnsugen

Men Kylie stannade inte vid att ge pojkvännen en Lamborghini – hon överraskade honom också med en mer offentlig födelsedagshälsning. På en enorm reklampelare i Los Angeles syntes en bild på parets dotter Storm och Kylie Jenner tillsammans med texten ”Grattis på födelsedagen pappa. Puss och kram mamma och Stormi”. 

På Instagram skickade Kylie Jenner också en hint om att hon vill ge Stormi ett syskon. 

I ett inlägg där hon hyllar Travis Scott och berättar hur mycket hon älskar honom avslutar hon med orden: ”Låt oss få en till bebis” 

https://www.instagram.com/p/Bw41A7EnDcB/