Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Kylie Jenner får fansen att häpna – har blivit mamma i hemlighet

Kylie Jenner har fött sitt första barn. Foto: CHARLES SYKES / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: JAVI SORIA / STELLA PICTURES

Kylie Jenner bekräftar att hon varit gravid efter månader av spekulationer – nu har hon fött en dotter.

Den blivande mamman avslöjar själv nyheten på sin Instagram.

"Min vackra och välmående flicka föddes 1 februari och jag har längtat efter att dela denna välsignelse" skriver realityprofilen.

Den 20-åriga "Kardashians"-profilen bekräftar att hon varit gravid. Den första februari födde hon en välmående flicka. 

Ryktet om Kylie Jenners graviditet har florerat i nästan nio månader. Nu väljer stjärnan att själv berätta nyheten om att hon och pojkvännen Travis Scott, 25, har blivit föräldrar.

Till skillnad från sina systrar har Kylie Jenner valt att hålla en mycket låg profil kring sin graviditet och gjort sitt bästa för att hålla den hemlig. Jenner förklarar att hon inte har varit redo att dela med sig av denna fas av sitt liv, trots att hon vanligtvis är generös med att visa upp sin vardag i medier.

Det råder babyboom i klanen Kardashian/Jenner. Kim Kardashian fick nyligen sitt tredje barn med hjälp av en surrogatmamma. Khloé Kardashian bekräftade sin graviditet offentligt i julas. 

Bild från Youtube

"Jag är ledsen att ha hållit er ovetande trots alla spekulationer. Jag förstår att ni är vana vid att få följa med på mina resor. Graviditeten var en resa jag valde att inte göra inför omvärlden. Jag visste för egen del att jag behövde förbereda mig för den här livslånga rollen på det mest positiva, stressfria och hälsosamma sättet jag kunde. Det var inget överraskningsmoment eller stort avslöjande jag hade planerat" skriver hon på Instagram och fortsätter:

 

LÄS MER: Kim Kardashians babylycka – har blivit mamma 

 

"Graviditeten har varit den vackraste, mäktigaste och mest livsavgörande upplevelse jag haft i hela mitt liv och jag kommer faktiskt att sakna den. Jag uppskattar mina vänner och i synnerhet min familj som hjälpt mig att hålla detta privat. Min vackra och välmående flicka föddes den 1 februari och jag har längtat efter att dela denna välsignelse. Jag har aldrig känt en sådan kärlek och lycka. Tack för er förståelse".

Släpper film på Youtube om graviditeten

Kylie Jenner delar en Youtube-video som sammanfattar hela graviditeten – från första ultraljudet till förlossningen. 

https://youtu.be/BhIEIO0vaBE

 

Enligt uppgifter till TMZ föddes dottern på Cedars-Sinai i Los Angeles.

 

LÄS MER: Envisa ryktet – Kylie Jenner väntar barn med rapparen 

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!