Kylie Jenner har fött sitt första barn. Foto: CHARLES SYKES / AP TT NYHETSBYRÅNKylie Jenner har fött sitt första barn. Foto: CHARLES SYKES / AP TT NYHETSBYRÅN
Kylie Jenner har fött sitt första barn. Foto: CHARLES SYKES / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: JAVI SORIA / STELLA PICTURESFoto: JAVI SORIA / STELLA PICTURES
 Foto: JAVI SORIA / STELLA PICTURES

Kylie Jenner får fansen att häpna – har blivit mamma i hemlighet

Publicerad

Kylie Jenner bekräftar att hon varit gravid efter månader av spekulationer – nu har hon fött en dotter.

Den blivande mamman avslöjar själv nyheten på sin Instagram.

"Min vackra och välmående flicka föddes 1 februari och jag har längtat efter att dela denna välsignelse" skriver realityprofilen.

Den 20-åriga "Kardashians"-profilen bekräftar att hon varit gravid. Den första februari födde hon en välmående flicka. 

Ryktet om Kylie Jenners graviditet har florerat i nästan nio månader. Nu väljer stjärnan att själv berätta nyheten om att hon och pojkvännen Travis Scott, 25, har blivit föräldrar.

Till skillnad från sina systrar har Kylie Jenner valt att hålla en mycket låg profil kring sin graviditet och gjort sitt bästa för att hålla den hemlig. Jenner förklarar att hon inte har varit redo att dela med sig av denna fas av sitt liv, trots att hon vanligtvis är generös med att visa upp sin vardag i medier.

Det råder babyboom i klanen Kardashian/Jenner. Kim Kardashian fick nyligen sitt tredje barn med hjälp av en surrogatmamma. Khloé Kardashian bekräftade sin graviditet offentligt i julas. 

Bild från Youtube

"Jag är ledsen att ha hållit er ovetande trots alla spekulationer. Jag förstår att ni är vana vid att få följa med på mina resor. Graviditeten var en resa jag valde att inte göra inför omvärlden. Jag visste för egen del att jag behövde förbereda mig för den här livslånga rollen på det mest positiva, stressfria och hälsosamma sättet jag kunde. Det var inget överraskningsmoment eller stort avslöjande jag hade planerat" skriver hon på Instagram och fortsätter:

 

LÄS MER: Kim Kardashians babylycka – har blivit mamma 

 

"Graviditeten har varit den vackraste, mäktigaste och mest livsavgörande upplevelse jag haft i hela mitt liv och jag kommer faktiskt att sakna den. Jag uppskattar mina vänner och i synnerhet min familj som hjälpt mig att hålla detta privat. Min vackra och välmående flicka föddes den 1 februari och jag har längtat efter att dela denna välsignelse. Jag har aldrig känt en sådan kärlek och lycka. Tack för er förståelse".

Släpper film på Youtube om graviditeten

Kylie Jenner delar en Youtube-video som sammanfattar hela graviditeten – från första ultraljudet till förlossningen. 

https://youtu.be/BhIEIO0vaBE

 

Enligt uppgifter till TMZ föddes dottern på Cedars-Sinai i Los Angeles.

 

LÄS MER: Envisa ryktet – Kylie Jenner väntar barn med rapparen 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag