Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kylie Jenner yngsta miljardären – igen

Kylie Jenner är världens yngsta miljardär.
Foto: SIPA USA/IBL
22-åringen är god för tio miljarder kronor.
Foto: CHARLES SYKES / AP TT NYHETSBYRÅN

Kylie Jenner är världens yngsta dollarmiljardär – för andra året på raken.

”Keeping up with the Kardashians”-profilen, som förra året sålde majoriteten av sminkmärket Kylie cosmetics, är god för tio miljarder kronor, skriver Metro UK.

22-åriga tv-profilen och sminkmogulen Kylie Jenner är rankad som världens yngsta dollarmiljardär utan ärvda pengar – för andra året på raken. 

Jenner, som syns med sin familj i reality-långköraren ”Keeping up with the Kardashians”, är god för en miljard dollar, eller tio miljarder kronor. 

Detta efter att ha sålt majoriteten av sina aktier i sitt sminkföretag Kylie cosmetics förra året, för himlastormande 600 miljoner dollar – närmare sex miljarder svenska kronor.

Blir retad för att hon har mest pengar

Vid försäljningen till sminkjätten Coty Inc i november kommenterade Kylie Jenner att hon såg fram emot att fokusera mer på det kreativa jobbet, snarare än företagsdelen.

– Jag ser fram emot att fortsätta det kreativa och egensinniga i varje kollektion som konsumenterna har lärt sig att förvänta, och hålla kontakten med mina fans på sociala medier. Det här samarbetet kommer tillåta mig och mitt team att fokusera på skapandet och utvecklandet av alla produkter medan vi bygger varumärket till ett internationellt skönhetsmärke att räkna med, sa Kylie Jenner om beslutet.

För Ellen DeGeneres i ”The Ellen show” berättar Kylie Jenner att hennes familj – som inte direkt är fattiga de heller – retar henne för att hon har mest pengar av dem.

– Om vi är i en gruppchatt och pratar om att vi borde åka på en resa, så säger alla typ: ”Kylie? Kommer du betala för det?” Sådana saker. De skämtar bara med mig, som systrar gör, säger Kylie Jenner.

Kylie Jenner slutade med fillers

Fillers är en injektionsbehandling som gör läpparna slätare och fylligare.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.