Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kylie Jenner talar ut – svarar på gravidfrågan

Kylie Jenner ger svar på tal om hon väntar sitt andra barn eller ej. Foto: NIJO / STELLA PICTURES BACKGRID UK
Kylie Jenner hävdar att hon inte är gravid. Foto: PLANET PHOTOS / STELLA PICTURES SUPPLIED BY PLANET PHOTOS

Är Kylie Jenner gravid? Det frågar sig fansen efter tv-profilens mystiska tweet. 

Nu ger hon själv svar på tal. 

”Neeeeeej”, skriver stjärnan på sin Twitter enligt People

För ett år sedan blev realityprofilen Kylie Jenner, 21, mamma för första gången. Tillsammans med pojkvännen Travis Scott, 26, lyckades hon med konststycket att hålla sig undan rampljuset hela graviditeten, och det var först när dottern Stormi var född som Kylie Jenner delade mig sig av glädjen. 

Nu har ”Keeping up with the Kardashian”-profilen än en gång blivit huvudpersonen i gravidrykten. Fansen har börjat spekulera huruvida Kylie Jenner väntar sitt andra barn. Det hela tog ny fart när hon i måndags twittrade att spännande saker är på gång. 

Kylie Jenners mystiska inlägg

”Jag har något riktigt stort att dela med mig av till er snart! Jag har vetat om det ett tag och jag kan knappt bärga mig för att dela med mig av mitt nya projekt”, skrev hon. 

Inlägget fick fansen att börja undra, och enligt People ska en följare ha skrivit: 

”Är du gravid igen?”.

 

 

Kylie Jenner har enligt sajten själv uppmärksammat frågan och på Twitter har hon gett ett kort men tydligt svar. 

”Neeeeeej, roligt”, skriver Kylie Jenner. 

Samtidigt säger personer i realityprofilens närhet att frågan om att skaffa fler barn åtminstone tagits upp mellan Kylie och rapparen Travis Scott. 

– Travis har ändrat i sitt schema så han kan spendera så mycket tid som möjligt med henne och Stormi. Det kommer definitivt bli ett andra barn snart, säger källan till People. 

Kim Kardashian väntar sitt fjärde barn

Kardashian-familjen väntar dock tillökning på annat håll. Storasystern Kim Kardashian bekräftade förra veckan att hon och maken Kanye West väntar sitt fjärde barn. En surrogatmamma är gravid, vilket innebär att North, Saint och Chicago kommer bli storasyskon under 2019. 

 

 

Kim Kardashians tidigare graviditeter med North och Saint var kantade av fysiska problem, bland annat drabbades hon har toxemi, en blodförgiftning. Läkaren avrådde henne att bli gravid igen då det skulle kunna vara livshotande för stjärnan. 

Den nya bebisen blir det andra som Kim Kardashian och Kanye West skaffar via en surrogatmamma. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.