Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kylie Jenner raderar bild – efter fansens ilska

Det här är familjen Kardashian.
Kylie Jenner är en av världens yngsta miljardärer. Foto: PLANET PHOTOS / PLANET PHOTOS SUPPLIED BY PLANET PHOTOS

Hon är snuskigt rik – och samlar på dyra bilar.

Men nu börjar Kylie Jenners följare och fans få nog av de ständiga bilköpen.

Kylie Jenner, en av världens yngsta miljardärer, köpte en ny bil – och fick flera arga fans på kuppen, rapporterar New York Post.

När 22-åringen lade upp en bild på sin Bugatti Chiron, värd närmare 30 miljoner kronor, lät inte kritiken vänta på sig.

Anledningen?

Flera fans menade att det är ”absurt” att köpa en bil för 30 miljoner kronor medan människor världen över dör av svält.

”Hur kan människor rättfärdiga att köpa fler bilar än de faktiskt behöver medan det finns människor där ute som inte kan äta”, skriver en följare i kommentarsfältet på Instagram där Kylie Jenner har närmare 150 miljoner följare.

”Jag menar, jag förstår att det är dina pengar, och att du tjänar dem själv, men HUR kan du rättfärdiga att inte göra något bra för pengarna, jag fattar bara inte. För pengarna du spenderade på detta hade du kunnat ge mat till en hel by under ett års tid MINST”, skriver ytterligare en person.

https://www.instagram.com/p/B0thJDDHBPJ/

Har flera dyra bilar

Det är inte första gången som Kylie Jenner medvetet visar upp sina dyrgripar på hjul. Hon har tidigare lagt upp bilder på sina andra bilar, däribland två Range Rover, en Rolls-Royce, Porsche, Lamborghini och Ferrari. 

https://www.instagram.com/p/BzjMmcYn3W2/

Och nu har 22-åringen alltså adderat en Bugatti Chiron till samlingen.

”Yay! Ännu en ny bil! Samtidigt finns det människor som har svårt att få det att gå ihop och få mat på bordet. Jag är glad för hennes skull men när räcker det egentligen?” frågade sig ytterligare en person efteråt.

I takt med att de kritiska kommentarerna ramlade in valde Kylie Jenner, känd från bland annat ”Keeping up with the Kardashians”, att till slut radera bilden helt och hållet, skriver New York Post.

”Inget hyfs”

Det är inte heller första gången som Kylie Jenner upprör sina följare och fans.

I somras fick realitystjärnan och dåvarande pojkvännen Travis Scott kritik efter att ha parkerat på en handikapplats.

”Varför parkerar du på en handikappruta när du inte är handikappad? De handikappade kanske verkligen behöver den!!” skrev en följare då.

”Pengar, men inget hyfs överhuvudtaget. Ni är inte bättre än någon annan. Pengar ska inte ge er särskilda privilegier. Gud ser er!” skrev en annan.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.