Kylie Jenner förnekar nu att hon har plastikopererat sig. Foto: Splash newsKylie Jenner förnekar nu att hon har plastikopererat sig. Foto: Splash news
Kylie Jenner förnekar nu att hon har plastikopererat sig.  Foto: Splash news
"Alla verkar besatta av det, sanningen är att jag blivit äldre, jag har gått upp i vikt och min kropp har förändrats" Foto: Erik Pendzich/Rex Shutterstock"Alla verkar besatta av det, sanningen är att jag blivit äldre, jag har gått upp i vikt och min kropp har förändrats" Foto: Erik Pendzich/Rex Shutterstock
"Alla verkar besatta av det, sanningen är att jag blivit äldre, jag har gått upp i vikt och min kropp har förändrats" Foto: Erik Pendzich/Rex Shutterstock
Kylie Jenner på en bild från 2013 Foto: Stella picturesKylie Jenner på en bild från 2013 Foto: Stella pictures
Kylie Jenner på en bild från 2013 Foto: Stella pictures

Kylie Jenner förnekar nu plastikoperationer

Publicerad

Plastikrykten kring Kylie Jenner har länge florerat och realitystjärnan tycks fortfarande inte slippa undan spekulationerna.

Nu slår stjärnan ifrån sig snacket - en gång för alla.

"Nej folket, jag har inte förstorat brösten!", skriver Jenner bland annat via sin nya app, skriver Mail Online.

Den nyblivna 18-åringen Kylie Jenner har, tillsammans med sin syster Kendall Jenner, snabbt tagit över hajpen från sina systrar Khloé, Kourtney och Kim Kardashian.

Som medverkande i familjens egna realityshow "Keeping up with the Kardashian" har Kylie Jenner varit i strålkastarljuset under flera år.

Men det är inte förrän den senaste tiden som hon verkligen verkar ha fått känna av baksidan av kändisskapet.

Spekulationerna om stjärnans påstådda skönhetsingrepp tycks nämligen aldrig ta slut.

Något Kylie Jenner nu tröttnat på - totalt.

 

LÄS MER: Kardashian försöker stoppa Kylie Jenner

 

"Nej folket, jag har inte förstorat brösten! Alla verkar besatta av det, sanningen är att jag blivit äldre, jag har gått upp i vikt och min kropp har förändrats", ska 18-åringen ha skrivit via sin nylanserade app, uppger Mail Online.

 

LÄS MER: Här visar Kylie Jenner och Tyga sin kärlek

 

Kylie Jenners smink är hemligheten

I stället menar Kylie att hon jobbar mycket med smink för att få till sin trendsättande look.

Smink ska också ha fått henne att känna sig mer säker.

"Jag svär, det finns saker du kan göra utan att tänka på plastikkirurgi, contouring har förändrat mitt liv", ska stjärnan vidare ha skrivit.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag