Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kylie Jenner bryter nu tystnaden om uppbrottet

Kylie Jenner och dottern Stormi.Foto: BACKGRID UK / STELLA PICTURES BACKGRID UK
Travs Scott och Kylie Jenner. Foto: MARKSMAN / MEGA / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ TT NYHETSBYRÅN

Kylie Jenner och pojkvännen Travis Scott har gått skilda vägar.

Nu bryter sminkmogulen tystnaden om uppbrottet – och dementerar rykten om att hon hittat tillbaka till exet Tyga.

”Travis och jag har en bra relation och vårt främsta fokus nu är Stormi! Vår vänskap och vår dotter är prioritet”, skriver Kylie Jenner på Twitter.

”Keeping up with the Kardashians”-profilen Kylie Jenner, 22, och artisten Travis Scott, 28, har brutit upp. Paret har varit tillsammans i två år och har dottern Stormi, 1, tillsammans.

Efter uppbrottet, som först beskrevs som att paret tagit en paus, har följts av en rad rykten – speciellt efter att Kylie Jenner sågs hos exet Tygas studio klockan två på natten.

Nu bryter Kylie Jenner tystnaden, och dementerar alla rykten om att hon ska ha hittat tillbaka till rapparen Tyga, som hon var tillsammans med till och från under flera år.

Kylie Jenner om relationen med Tyga

På Twitter skriver hon:

”Internet gör allt hundra gånger mer dramatiskt än vad det egentligen är. Det var ingen ”dejt med Tyga två på natten”. Ni såg mig släppa av två av mina kompisar vid en studio där han råkade befinna sig”.

https://twitter.com/KylieJenner/status/1179770770722934784?s=20

Sminkmiljardären fortsätter med att förklara att hon och Travis Scott fortsätter vara vänner, och fokuserar på att deras dotter Stormi ska vara lycklig.

”Travis och jag har en bra relation och vårt främsta fokus nu är Stormi! Vår vänskap och vår dotter är prioritet”, skriver Kylie Jenner på Twitter.

https://twitter.com/KylieJenner/status/1179770902625415171?s=20

Vill sätta barnen först

En uppgiftslämnare till Female First säger att paret är noggranna med att uppbrottet inte ska påverka dottern.

– De har gjort slut för tillfället och lever isär. Travis flyttade ut för ett par veckor sedan och bor i sitt eget hus. Stormi fortsätter bo med Kylie. De är båda bra föräldrar och kommer dela på föräldraskapet. De vill inte att deras uppbrott ska påverka Stormi för mycket. Så fort de kände att de inte kunde överkomma sina problem, så valde de att separera så att deras bråk inte skulle påverka Stormi.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.