Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kylie Jenner bekräftar ryktet – hon är gravid

Kylie Jenner.Foto: CHARLES SYKES / AP TT NYHETSBYRÅN

Det ryktas om att Jennerklanen väntar tillökning.

Nu bekräftar Caitlyn Jenners talesperson att dottern Kylie Jenner väntar barn.

Det rapporterar The Mirror.

Redan i fredags kunde nöjessajten TMZ publicera uppgifter om att tv-profilen och modellen Kylie Jenner, 20, väntar sitt första barn tillsammans med kärleken Travis Scott, 25.

Nu har uppgifterna bekräftats av en talesperson för Caitlyn Jenner, rapporterar The Mirror. Enligt sajten ska hon ha känt helgens stora snackis – att hennes dotter är gravid "ett tag".

 

LÄS MER: Kylie Jenner är gravid

 

Kylie Jenner var tidigare tillsammans med rapparen Tyga och har dejtat Travis Scott sedan i april i år. De visade först sina känslor för varandra under den kända musikfestivalen Coachella och senare sågs de även hålla händerna och mysa tillsammans under en NBA-match i basket. 

Travis Scott är en känd rappare i USA. 

Caitlyn Jenner inte nöjd över graviditeten

En som däremot inte är nöjd med graviditeten är just Caitlyn Jenner. Enligt uppgiftslämnare till sajten Hollywood Life ska sport- och tv-profilen ha "skakats" av nyheten att hennes yngsta dotter är gravid.

 

LÄS MER: Kylie Jenners bild får fansen att undra

 

Bland annat uppges Caitlyn Jenner vara orolig över att Kylie Jenner och Travis Scott har varit tillsammans så kort tid.

– Caitlyn blev verkligen chockad och besviken när hon fick veta att Kylie är gravid, säger en uppgiftslämnare som står Caitlyn Jenner nära och fortsätter:

– Hon tycker att Kylie är alldeles för ung för att få en bebis och att hon borde ha väntat tills hon var i ett mer långvarigt förhållande. Caitlyn tror att bebisen kommer påverka Kylies liv enormt och hade velat att hon väntat tills hon åtminstone fyllt 30. Caitlyn är också bekymrad över att Kylie och Travis inte har varit tillsammans så länge. En bebis kommer att sätta stor press på deras förhållande.

Graviditeten har ännu inte bekräftats officiellt av vare sig familjen Kardashian eller familjen Jenner.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.