Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kylie Jenner väntar barn med rapparen

Kylie JennerFoto: DIGITAL PRESS / DIGITAL/EROTEME.CO.UK/IBL EROTEME
Travis ScottFoto: KEVY / STELLA PICTURES BACKGRID US

Kylie Jenner är gravid, skriver TMZ. 

Jenner ska vänta barn tillsammans med sin pojkvän Travis Scott, enligt flera uppgiftslämnare till sajten. 

Det är TMZ som sent under fredagskvällen rapporterar att tv-profilen och modellen Kylie Jenner väntar sitt första barn tillsammans med kärleken Travis Scott.

Båda två ska redan ha berättat för sina vänner, och Scott ska ha sagt att hans liv nu kommer att förändras, skriver TMZ. 

Sajten skriver också att Kylie Jenner har under de senaste veckorna publicerat gamla bilder på sig själv på Instagram. Alla de nya bilderna har varit tagna från axlarna och uppåt. 

https://www.instagram.com/p/BZNPRuGlsTw/?hl=sv&taken-by=kyliejenner

Kylie Jenner och Travis Scott har varit tillsammans sedan april i år. De visade först sina känslor för varandra under den kända musikfestivalen Coachella och senare sågs de även hålla händerna och mysa tillsammans under en NBA-match i basket. 

Travis Scott är en känd rappare i USA. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.