Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kylie Jenner anklagas för photoshop-miss

Instagram-ikonen Kylie Jenner.Foto: CHARLES SYKES / AP TT NYHETSBYRÅN
Men semesterbilderna på stjärnan har fått fansen att reagera – och anklagar henne nu för flera stora bildredigeringsmissar.Foto: Privat

Instagram-ikonen Kylie Jenner är på semester med vännen Anastastia ”Stassi” Karanikolaou.

Men semesterbilderna på stjärnan har fått fansen att reagera – och anklagar henne nu för flera stora bildredigeringsmissar.

”Nästa gång du photoshoppar dina bilder, så se till att du inte sitter framför en randig kudde” har ett fan kommenterat, skriver The Sun.

Skönhetsmogulen och ”Keeping up with the Kardashians”-profilen Kylie Jenner, 21, njuter av en solig semester med vännen Anastastia ”Stassi” Karanikolaou.

På Instagram delar Jenner med sig av det lyxiga semesterlivet, och poserar vant med vännerna. Bilderna har sammanlagt fått flera miljoner gillningar.

Men fans har också reagerat på att bilderna är uppenbart redigerade. Inte bara med filter och utjämnad hy, utan det som får många att se rött är hur man ser att Kylie Jenners midja har redigerats smalare på flera Instagram-inlägg.

Bildredigeringen lämnar tydliga spår

Brittiska tidningen The Sun pekar med pedagogiska röda ringar ut var på bilderna det syns att realitystjärnan dragit in midjan – bildredigeringen har nämligen lämnat tydliga spår i bakgrunden.

På ena bilden sitter Kylie Jenner och Anastastia ”Stassi” Karanikolaou och poserar i ljusblå klänningar. Det går då att se i bakgrunden hur kudden bakom Jenner åker med där hennes midja går in. 

https://www.instagram.com/p/Bz6JzvZHOSR/

Följarnas kritik: ”Photoshop-miss”

På en annan bild går de två vännerna kaxigt mot kameran, och även där reagerar fansen på hur bakgrunden böjer sig för att forma hennes kropp, skriver The Sun.

https://www.instagram.com/p/Bz6Mtb2nq2f/

”Nästa gång du photoshoppar dina bilder, så se till att du inte sitter framför en randig kudde” har ett fan kommenterat, återger den brittiska tidningen.

”Photoshop-miss”, skriver en annan, skriver The Sun.

Jenners vän ”Stassi” anklagades tidigare för att ha bildredigerat en bild på sig själv i bikini – något Kylie Jenner försvarade henne från.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.