Kvinnan berättar om Collins sexövergrepp

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Stephen Collins som pastor i tv-serien "Sjunde himlen".
Foto: Foto: Worldvision/Tv4
Hela "Sjunde himlen"-familjen samlad. Stephen Collins spelade pappa och pastor Eric Camden i serien.
Foto: Foto: Worldvision/Tv4
Stephen Collins.
Foto: Reed Saxon

Skådespelaren från "Sjunde himlen" anklagas för att ha förgripit sig på barn. 

Nu berättar en av kvinnorna i polisförhör hur Steven Collins kom in i hennes rum med bara en handduk runt midjan, skriver TMZ. 

Därefter ska han ha blottat sig för henne.

Det var tidigare under tisdagen som nöjessajten TMZ först rapporterade att Steven Collins, som spelar pappan i tv-serien "Sjunde himlen" där bland andra Jessica Biel också medverkar, anklagas för att ha förgripit sig på barn.  Skådespelare ska ha bandats när han erkänner att han låtit en ung tjej röra vid hans penis, och polisen ska nu förbereda ett åtal mot Collins. 

Flickan, som vid tillfället var 10 år gammal, var en bekant till familjen. Hon berättar nu i polisförhör om övergreppen, skriver TMZ och hänvisar till källor med insyn i polisutredningen. 

Blottade sig för henne

Enligt förhören brukade flickan sova över hos Collin och hans hustru i deras lägenhet i New York, och det är där övergreppen ska ha skett. Hon hävdar att han brukade komma in i gästrummet med bara en handduk runt höften för att sedan blotta sig för henne. Vid flera tillfällen ska han ha placerat hennes hand hans könsorgan, och han ska även ha vidrört henne, enligt förhören. 

Många gånger låtsades hon sova för att få vara i fred, säger hon också till polisen. 

Får sparken

Efter att anklagelserna om övergrepp under tisdagen blev kända fick Steven Collins sparken från filmen "Ted 2", vilket bekräftas av en källa i produktionen, skriver Variety. 

Skådespelaren lämnar dessutom Screen Actors Guild, enligt TMZ.

Collins är sedan en tid tillbaka involverad i en infekterad skilsmässa med skådespelaren Faye Grant. 2012 ska Stephen Collins ha erkänt för henne att han blottat sig för ett antal underåriga barn. Stephen Collins och Faye Grant gick tillsammans till en psykolog, som enligt TMZ.com ska ha ställt mängder av frågor till Collins om händelserna.

Förgrep sig på 11-åring

Vad skådespelaren dock inte visste var att Grant spelade in samtalen.

I bandupptagningen medger Stephen Collins att han förgripit sig på en 11-årig flicka som är släkting med hans första fru. Det ska också vara hon som först berättat om vad som hänt.

– Det fanns stunder när hennes hand... jag la hennes hand på min penis, säger Stephen Collins i bandupptagningen. 

Stephen Collins säger också i bandupptagningen att han blottat sig för samma flicka "ett antal gånger". 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.