Ashton Kutcher och Demi Moore. Foto: Shahar Azran / ALL OVER PRESS POLARISAshton Kutcher och Demi Moore. Foto: Shahar Azran / ALL OVER PRESS POLARIS

Ashton Kutcher och Demi Moore.

 Foto: Shahar Azran / ALL OVER PRESS POLARIS
Ashton Kutcher. Foto: Zwaa / ALL OVER PRESS WENN.COMAshton Kutcher. Foto: Zwaa / ALL OVER PRESS WENN.COM

Ashton Kutcher.

 Foto: Zwaa / ALL OVER PRESS WENN.COM

Kutchers svar på
otrohetsryktena

Publicerad

Filmstjärnan Ashton Kutcher har anklagats för att ha varit otrogen mot Demi Moore.

Nu ger han själv svar på tal efter rykteskarusellen.

– Karaktären prövas när tidningarna river dig isär, säger Kutcher på en prisceremoni.

Ashton Kutcher, 39, hade ett omtalat förhållande med skådespelaren Demi Moore, 54, som tog slut 2011.

Redan något år innan separationen så började rykten florera om att "Two and a half men"-skådespelaren hade varit otrogen mot Moore. Efter att hon berättade om uppbrottet så indikerade även Demi Moore att otrohet hade varit orsaken.

– Som kvinna, mamma och fru så finns det vissa värden och löften som jag håller heliga och det är därför som jag har valt att gå vidare med mitt liv, sade Moore efter uppbrottet.

Kutcher skämtade om ryktet

Under en gala där Ashton Kutcher mottog Robert D. Ray-priset för att ha uppvisat "utmärkt karaktär" så valde skådespelaren själv att hänvisa till otrohetsryktena. På sant Kutcher-vis valde han att göra det i form av ett skämt.

 

LÄS ÄVEN: Det heter Ashton Kutchers och Mila Kunis barn

 

– Jag är förmodligen den enda person som har fått det här priset för karaktär som också har fått sitt namn spritt över alla skvallertidningar som en äktenskapsbrytare, säger Kutcher, enligt Huffington Post.

"River dig isär"

Han tog sedan en mer seriös ton och tillade att ens karaktär verkligen prövas när tidningarna "river dig isär" för något du har eller inte har gjort, för att sedan behöva uppträda medan alla tittar på dig.

Han avslutade sin poäng med att berätta att han ser skilsmässan som en stor lycka eftersom den gav honom en större förståelse för sina egna föräldrars uppbrott.

Kutcher passade också på att skämta om att han också förmodligen är den enda att få karaktärspriset efter att ha blivit gripen för att ha brutit sig in i sin egen gymnasieskola.

Nu är Ashton Kutcher gift med sin motspelerska från "That 70's show", Mila Kunis.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag