Ashton Kutcher är numera välklippt och renrakad, till skillnad från när skådespelaren gjorde sin debut i serien "2 och 1/2 män".
Ashton Kutcher är numera välklippt och renrakad, till skillnad från när skådespelaren gjorde sin debut i serien "2 och 1/2 män".

Kutcher: "Jesus ville ha tillbaka sin stil"

Publicerad

Först långhårig och skäggig.

Sedan kortklippt och välrakad.

Varför, Ashton Kutcher?

- Jesus ville ha tillbaka sin stil.

Ja, det var bara ett skämt.

Naturligtvis finns det en förklaring till varför Ashton Kutcher numera har en mer välansad stil än tidigare - och det handlar inte om att skägget kliade.

Under måndagens PaleyFest i Los Angeles berättade han, tillsammans med Chuck Lorre, skaparen av "2 och 1/2 män", om anledningarna till förändringen, rapporterar

Foto: Supplied By Lmk
People.com.

Det var nämligen manusförfattarna bakom humorserien, där Ashton spelar karaktären Walden Schmidt, som bestämde att det var dags för en rakning.

"Vore hemlös"

- Vi ville berätta en historia om att vara i ett förhållande och att vara pressad att förändras, säger Chuck Lorre och fortsätter:

- Walden tryckte emot och sa "Du kan inte förändra mig, det här är den jag är." Men när pressen avtog, då klippte han sig och förändrades.

Då till den stora frågan: Hur känner Ashton Kutcher inför den mer propra framtoningen?

- Jag gillade faktiskt att se ut som om jag vore hemlös, skämtar han.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag