Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kuppen i "Biggest loser" - här säger deltagaren det oväntade

"Biggest loser"-deltagaren Sebastian Serio Viitanen faller på knä - och friar till sambon Ylva Isljung - mitt i programmet.Foto: TV4
"Biggest loser"-deltagaren Sebastian Serio Viitanen faller på knä - och friar till sambon Ylva Isljung - mitt i programmet. Programledaren Anna Brolin är med på scen.Foto: TV4
"Biggest loser"-deltagaren Sebastian Serio Viitanen faller på knä - och friar till sambon Ylva Isljung - mitt i programmet. Sedan förenas de i en djup kyss.Foto: TV4

Mitt i slutdramatiken av finalen i "Biggest loser" händer det oväntade: deltagaren Sebastian Serio Viitanen faller på knä - och friar till sambon Ylva Isljung.

Inte ett öga är torrt i studion när hon efter att ha samlat sig svarar:

– Ja, ja!

Det blir så känslosamt att programledaren Anna Brolin tvingas bryta programmet för en reklampaus.

Det är modigt att ställa upp i bantningsprogrammet "Biggest loser" i TV4, och visa tittarna hur man kämpar för att få kilona att rasa.

Men det är än modigare att samtidigt manifestera sin kärlek för sin älskade och i studion inför både tittare och publik falla på knä och fria.

 

LÄS MER: Zandras stora förändring i "Biggest loser" – flera i chock 

 

Det är precis vad som hände i tisdagens finalavsnitt i programmet.

Deltagaren Sebastian Serio Viitanen är en av finalisterna - men innan upplösningen kommer av själva tävlingen, genom för han sin kupp.

Det är efter ett klipp där hans väg till tävlingen visas med korta intervjuer med honom. Han talar där om sin familj, sin sambo och deras gemensamma barn, och hur viktigt det är för honom att rasa i vikt så att han ska kunna leka mer tillsammans med barnet.

– Om en snar framtid kommer min son att börja krypa och springa, och då vill jag ju vara där. Det handlar inte bara om att leva länge, utan att fylla livet med fina saker. Min familj ger mig all styrka att vara här.

Hyllar sambon i "Biggest loser"

I klippet prisar han sin sambo Ylva Isljung, 34.

– Jag hade aldrig klarat detta utan Ylva. Det finns inte en chans i världen.  Jag är så otroligt lyckligt lottad som har henne vid min sida.

När klippet är slut står han på scenen tillsammans med programledaren Anna Brolin. Plötsligt bjuder hon upp henne från publiken, där hon suttit.

Då ställer Sebastian Serio Viitanen mitt emot henne, och säger några kärleksord.

– Tack så jävla mycket för att du har stått ut med mig. 

Han fortsätter:

– Det är en liten sak som grämer mig, och det är att jag aldrig tagit tillfället i akt att och bara frågat…. Jag älskar dig så otroligt mycket, säger han och tar en paus.

– Jag älskar dig med, svarar hon.

 

LÄS MER: "Biggest loser"-Ola om viktnedgången

 

Nu går han plötsligt ner på knä till publikens stora jubel.

– Skulle du kunna tänka dig att göra mig den stora stora äran att … Ylva, får jag bli din alldeles alldeles egna Herr Isljung? säger han.

– Ja ja, säger hon med tårar rinnande.

Det blir väldigt känslosamt i studion där de står och håller i varandra, samtidigt som publiken applåderar  och jublar.

– Det är mycket känslor i studion så jag tror att vi behöver en paus allihopa, säger Anna Brolin.