Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Victorias budgetval – återanvände H&M-halsband

Kronprinsessan Victoria under ett besök i Kronobergs län.
Foto: PONTUS LUNDAHL/TT / TT NYHETSBYRÅN
Kronprinsessan Victoria.
Foto: PONTUS LUNDAHL/TT / TT NYHETSBYRÅN
Kronprinsessan Victoria bar ett halsband från H&M.
Foto: PONTUS LUNDAHL/TT / TT NYHETSBYRÅN
Kronprinsessan Victoria och prins Daniel besökte bland annat äldreboendet Högåsen i Alvesta.
Foto: PONTUS LUNDAHL/TT / TT NYHETSBYRÅN
Så här såg Victoria ut när hon öppningstalade under Fashion Week.

Kronprinsessan Victoria väljer ofta budgetfynd när det kommer till kläder och smycken.

Under ett besök i Kronobergs län bar hon ett halsband från H&M och den uppmärksamme känner nog igen det från ett tidigare tillfälle.

Trots att det kungliga livet innebär en hel del lyx så är kronprinsessan Victoria inte främmande för att välja budgetfynd vad det gäller kläder och smycken.

När kronprinsessan och prins Daniel besökte Kronobergs län under fredagen bar hon ett halsband från H&Ms kollektion Conscious Exclusive.

Den uppmärksamme kanske till och med tyckte sig känna igen halsbandet, vilket inte är så konstigt eftersom kronprinsessan Victoria även bar det under invigningen av Stockholm Fashion Week i februari i år, enligt Svensk Dam.

Enligt H&Ms hemsida kostar halsbandet 599 kronor och beskrivs som ett ”kort, massivt halsband med stora präglade, metallänkar av återvunnen zink”.

Halsbandet går för närvarande inte att köpa, men enligt hemsidan står det ”kommer snart”.

Bar budgetkostym från H&M

Tidigare i höstas, under ett besök i Gävleborgs län, bar Victoria en färgsprakande kostym från H&M. Kavajen var då nedsatt från från 1499 kronor till 799. Byxorna låg på 899 kronor.

När Victoria dök upp under Carl Philips och Sofias bröllop 2015 var det säkert många som tänkte att hennes klänning var svindyr – men nepp. Klänningen kom även då från H&M och deras kollektion H&M Conscious Collection. Klänningen var visserligen specialsydd till just kronprinsessan men på hemsidan gick det att köpa en liknande kjol för 1499 kronor.

Här bryter kronprinsessan Victoria ihop av skratt