Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Systerns nya känga mot Meghan: Besatt av Diana

Samantha Markel har flera gånger kritiserat Meghan för att ha frusit ut deras gemensamma pappa, Thomas Markle.
Samantha Markle kommer med ny kritik mot sin halvsyster.
Foto: AXEL ÖBERG
Meghan Markle, nyss fyllda 40 år.
Foto: DPPA / DPPA/SIPA USA SIPA USA
Prinsessan Diana.
Foto: AP TT NYHETSBYRÅN

Meghan och Samantha Markle har flera iskalla bråk i bagaget.

Men någon försoning finns inte i sikte.

Nu anklagar Samantha sin yngre halvsyster för att vara ”ohälsosamt besatt” av prinsessan Diana.

Det är i en intervju med GB News som Samantha Markle, 56, kommer med anklagelsen om att halvsystern, Meghan, 40, skulle vara besatt av Diana.

I intervjun hävdar Samantha att fixeringen vid prins Harrys bortgångna mamma började långt innan bröllopet. Då reagerade hon inte på det – men senare ska varningsklockorna ha börjat ringa.

– Det var inte förrän mycket senare när jag såg alla foton, imitationerna av Diana, gesterna, hur hon bar samma kläder, och bevisen på att Meghan kunde mycket om kungligheterna. Hon studerade deras liv och det var tydligen där hon ville vara, säger Samantha Markle till GB News.

Kyliga bråken

Samantha Markle brukar sällan hålla tillbaka på kritiken mot halvsystern. 

Bara i år har hon hävdat att Meghan och prins Harry kommer att skilja sig om de inte tar professionell hjälp snart. Hon har också gått till hård attack mot Meghans intervju med Oprah Winfrey, och menat att halvsystern ljög om flera saker.

Till exempel ska Meghan ha ljugit då hon sa att hon inte träffat Samantha på 20 år, och att de bara kände varandra som barn.

 – Jag förstår inte hur hon kan säga att hon inte känner mig och att hon bara var ett barn. Vi har bilder på oss ihop som sträcker sig över ett helt liv, har Samantha tidigare sagt till Inside Edition.

Till skillnad från sin äldre halvsyster har Meghan valt att inte lufta bråken i offentligheten. 

Inför Samanthas boksläpp tidigare i år medgav dock källor för In Touch Weekly att Meghan ”hade ont i magen”, men att hon ”skulle agera oberörd i offentligheten”.

Se mer

Meghan och prins Harry har döpt sin dotter efter prinsessan Diana.