Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Ferguson: Varit ”tufft” för prins Andrew

Sarah Ferguson.
Foto: JAMES SHAW / STELLA PICTURES/AVALON.RED B5327
Prins Andrew.
Foto: STELLA PICTURES/NEWSPIX INTERNATIONAL

Sarah ”Fergie” Ferguson tror förre maken prins Andrew kommer att göra ett nytt försök att tala ut om hans samröre med sexualförbrytaren Jeffrey Epstein.

– Han kommer berätta, säger hon i en intervju i Financial Times.

Trots att det gått 25 år sedan äktenskapet mellan Sarah Ferguson, 61, och prins Andrew, 61, tog slut har det forna hertigparet av York valt att bo med varandra under samma tak – på Royal Lodge i Windsor.

I en intervju med Financial Times berättar Sarah Ferguson om sin och förre makens livssituation och att de har egna rum i var sin ände av det kungliga residenset, rapporterar Express.

– Vi är världens lyckligaste skilsmässopar, säger Sarah Ferguson.

”Vill att han ska vinna”

Angående prins Andrews relation till den numera avlidne sexualförbrytaren och miljardären Jeffrey Epstein – uppger Sarah Ferguson att det har varit en väldigt ”tuff situation” att hantera för prins Andrew.

– Jag vill att han ska ta sig igenom detta. Jag vill att han ska vinna, säger Sarah Ferguson.

Prins Andrew har hållit sig undan rampljuset sedan han bemötte anklagelser om att ha förgripit sig på Virginia Roberts Giuffre, när hon var 17 år, i en tv-intervju för nästan två år sedan – vilket väckte fler frågor än svar.

Enligt Sarah Ferguson är det inte helt omöjligt att före detta maken återigen väljer att prata ut om anklagelserna och om hans miljardärkompis Jeffrey Epstein – som stod anklagad för flera fall av sexuella övergrep mot minderårigal, enligt Inews

– Han kommer berätta, när tiden är mogen, säger hon.

Hon uppger att hon inte tror en sekund på att prins Andrew skulle ha gjort något oanständigt.

– Helt uteslutet, säger hon.

Sarah Ferguson och prins Andrew blev morföräldrar för första gången när dottern prinsessan Eugenie fick sonen August i februari. Senare i år väntas deras yngsta dotter prinsessan Beatrice få sitt första barn.