Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Parneviks avslöjar mötena med Madeleine och Chris

Nu berättar Mia Parnevik om Madeleine och Chris sköna liv i Florida.
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Prinsessan Madeleine och Chris O’Neill lämnade London under uppmärksammade former.
Foto: PATRIK C ÖSTERBERG / MEDIABILD/IBL IBL BILDBYRÅ

JUPITER, FLORIDA. Prinsessan Madeleine och Chris O’Neill lämnade London under uppmärksammade former. 

Nu berättar parets goda vän Mia Parnevik om Madeleines och Chris sköna liv i Florida – och att de kommer över till Parneviks lyxvilla på middagar. 

– Vi träffas så fort vi kan. De är så söta ihop! säger Mia Parnevik. 

I augusti kom beskedet: Prinsessan Madeleine, 36, maken Chris O’Neill, 44, och barnen Leonore, nu snart 5, Nicolas, 3, och Adrienne, 10 månader, flyttar till Florida permanent.

Paret, som träffades när Madeleine bodde i New York, lämnade därmed sitt hem i London.

Nyheten fick stort genomslag och hovet uppgav att det var för att Chris O’Neill skulle ha en bra bas för sin affärsverksamhet.

Madeleine och Chris har tidigare tillbringat tid i Florida, i det hus Chris ägde i Palm Beach. Det sålde han för 32 miljoner kronor – drygt 15 miljoner mer än vad han köpte för – och nu bor paret i ett lyxhus på 750 kvadratmeter, med sju sovrum och exotiska fruktträd utanför fönstren. Det finns inte bara en utan två pooler på tomten. 

Prinsessan Madeleine och Chris O’Neill lämnade London under uppmärksammade former.
Foto: SVEN LINDWALL

Madeleine bodde hos Parneviks i hemlighet

I Florida finns också paret Parnevik, Jesper och Mia, som är goda vänner med prinsessparet sedan många år. Efter prinsessans uppbrott från exet Jonas Bergström bodde till och med Madeleine hemma hos Parneviks en tid, i hemlighet, för att kunna hålla sig undan. 

Men nu är det angenämare tider i Florida för Madeleine och familjen. 

– Det är härligt för dem. Hon känner sig, de känner sig nog ganska hemma. Det är skönt för dem att bo nånstans där man får skapa sig… ja, som vi kände från början, säger Mia Parnevik och syftar på hur Jesper alltid var känd som ”komikern Bosse Parneviks son” i stället för att få stå på egna ben.

– För Jesper var det ju otroligt skönt att komma hit och göra sin egen grej och skapa sitt eget namn. Det blir ju inte så för dem någonsin för dem eftersom hon är prinsessa, men jag tror ändå det blir lite lättare att få vara sin egen. 

Jesper och Mia Parnevik i Jupiter, Florida.
Foto: ANDERS AHLGREN

Prinsessan själv har berättat om hur väl familjen kom till rätta i Florida.

– Vi trivs jättebra, barnen är väldigt glada i sina nya skolor och det fungerar jättebra, sa Madeleine till Expressen i höstas.

Mia Parnevik säger att hon lärde känna prinsessan Madeleine genom Childhood, och fick veta att Madeleine mött Chris O’Neill. 

– Hon berättade att hade träffat en sån fantastisk kille! 

Mia Parnevik: "De är fantastiska"

Parnevik säger att det är “jättemysigt” att ha dem på nära håll igen, och att man försöker få över Madeleine och Chris och barnen på besök. 

– Vi har inte setts så mycket här på sista tiden. Vi har försökt att få till middagar, men vi har inte lyckats att få ihop alla scheman. Och de har ju småbarn, det är ju inte liksom riktigt ”nu tar vi alla kidsen och drar”. Men ja, de är fantastiska. 

Att Parneviks gläds åt att ha Madeleine och familjen i närheten går inte att ta miste på. 

– Vi har bara fantastiska saker att säga om dem, han är så rolig! Och de är så söta ihop! De var här och vi hade lite middagar med några andra gemensamma vänner, precis innan de flyttade hit nu. Men vi träffas så fort vi kan. Vi sågs i Palm Beach senast. 

– De bygger sitt liv, det är väl jättehärligt, säger Mia Parnevik.

– Jag är glad för deras skull, att de får köra sitt eget race. 

Expressen har sökt hovet, som inte vill kommentera vänskapen. 

LÄS MER: Maddes och familjens lycka i nya lyxhuset