Militärens vägran under Meghan och Harrys bröllop

Harry och Meghan gifte sig 2018.
Foto: I-IMAGES / POLARIS / I-IMAGES / POLARIS POLARIS IMAGES

Meghan Markle fick problem med sin klänning när hon skulle kliva ut ur bilen på henne och prins Harrys bröllopsdag.

En militär såg händelsen men vägrade att hjälpa till eftersom hon ska ha varit ”taskig”.

Det avslöjar en ny bok.

Den nyutgivna boken ”Revenge: Meghan, Harry and the war between the Windsors” avslöjar detaljer om den spända relationen mellan prins Harry, hertiginnan Meghan och det brittiska kungahuset.

I boken tas bland annat en händelse upp som inträffade på prins Harry och Meghan Markles bröllopsdag, något brittiska Mirror rapporterar.

Hertiginnan Meghan skulle kliva ut ur sin bil och in till St George's Chapel i Windsor när hennes klänning fastnade i bildörren. Enligt bilder från händelsen ska hennes assistent då ha rusat från bilens andra sida för att snabbt vara till undsättning.

Men enligt den nya boken ska en militär ha sett hela händelseförloppet, och till och med varit den som öppnat dörren, men vägrat att hjälpa Meghan.

Anledningen ska ha varit att hertiginnan tidigare ska ha varit ”taskig och haft en hård ton” mot militären.

”Kommer att sluta i tårar”

”Revenge: Meghan, Harry and the war between the Windsors” är skriven av författaren Tom Bower. Författaren är känd för sina avslöjande biografier över politiker som Boris Johnson och Jeremy Corbyn, över prins Charles samt en lång rad kontroversiella affärsmän – vilka ofta stämt honom för innehållet i böckerna.

I boken skriver Bower även att hovdamen Lady Susan Hussey, som har varit drottningens hovdam sedan 1960 – och är prins Williams gudmor, på en lunch några månader före parets bröllop 2018 ska ha sa sagt:

– Allt kommer att sluta i tårar, minns mina ord.

Susan Hussey ingick i teamet som skulle hjälpa hertiginnan av Sussex att anpassa sig till sitt nya liv i kungafamiljen – och hon baserade sin spådom på sina möten med Meghan, enligt boken.

Hon erbjöd Meghan hjälp och råd, men Meghan svarade att hon ”insisterade” på att inte låta Buckingham Palace forma henne.

Beslutet om lyxhuset: 

Prins Harry och Meghan Markle vill sälja sitt lyxhus i Kalifornien, skriver The Mirror. De är inte helt nöjda med fastigheten – som har nio sovrum, spa, gym och tennisbana.