Meghans hyllning till Diana – lyxiga detaljen på bilden

Hertigparet berättar om familjelyckan – mitt i pandemin.
Den nya bilden har släppts inför hertigparets videosamtal för TIME100.
Foto: Matt Sayles/ TIME100/pressbild
Prinsessan Diana.
Foto: JOHN STILLWELL / AP
Prinsessan Diana fick klockan på sin 21-årsdag.
Foto: AP PA
Meghan har fått ta över flera av Dianas smycken.
Foto: JACQUELINE ARZT LARMA / AP TT NYHETSBYRÅN

Meghan har skickat en subtil hyllning till Diana på ett nytt foto med maken.

Hertiginnan bär prinsessans 200 000-kronors klocka, som hon matchat med kostym och smycken.

Allt som allt kostar hela utstyrseln drygt 3,3 miljoner kronor, enligt Daily Mail.

Den nya bilden på hertigparet av Sussex släpptes inför ett videosamtal som paret kommer att hålla för TIME100 på tisdagen. Parets tal ska främja en ”bättre digital värld”, skriver Daily Mail.

På fotot syns Meghan i en av sina favoritkostymer från modeskaparen Alexander McQueen. Kungligheten har burit kreationen flera gånger tidigare, däribland under sitt första offentliga framträdande som kunglig.

Hertiginnan har kombinerat kostymen med flera accessoarer, varav en sticker ut lite extra. Det handlar om en Cartier-klocka som tidigare tillhörde den avlidna prinsessan Diana.

Diana ska ha fått klockan i födelsedagspresent när hon fyllde 21, skriver Daily Mail.

Meghans lyxiga stil

Enligt tidningen har Meghan senare fått klockan i gåva av prins Harry. Och presenten lär ha varit uppskattad. Meghan har tidigare berättat att hon har en särskild fäbless för klockmodellen, och att hon själv införskaffade en av samma typ 2015.

– Jag har låtit gravera in 'till M.M från M.M' på baksidan och jag planerar att ge den till min dotter någon dag, har Meghan tidigare sagt till Hello Magazine.

Klockan tillsammans med kostymen, ett Cartier-armband och förlovningsringen gör dock att kunglighetens stil blir svår att kopiera. När värdet av allt räknas ihop hamnar notan på 291 100 pund – motsvarande 3,3 miljoner kronor.

Bara förlovningsringen i sig uppges kosta 271 000 pund, eller drygt 3,1 miljoner kronor. Även den innehåller ett minne från Diana, eftersom stenarna är tagna från prinsessans samling av smycken.

Se mer

Prinsessan Dianas tragiska död.