Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Meghans och Kates svåra känslor i återföreningen

Foto: NARIMAN EL-MOFTY / AP TT NYHETSBYRÅN
Meghan.
Foto: SPLASHNEWS.COM / STELLA PICTURES / SPLASH NEWS
Kate.
Foto: IAN VOGLER-DAILY MIRROR/POOL SUP / STELLA PICTURES / SPLASH NEWS

Kungahuset ville visa upp en enad front.

Men återföreningen mellan prinsarna William och Harry – och deras respektive Kate och Meghan – kan ha varit mer plågsam än kamerorna avslöjade, skriver The Sun.

Dagarna efter drottning Elizabeths död visade prinsparen upp sig tillsammans för att hedra den bortgångne regenten. Samtidigt är syskonfejden mellan prinsarna William och Harry vida känd – liksom osämjan mellan prinsessan Kate Middleton och hertiginnan Meghan Markle, som är gifta med var sin prins.

På bilder syns paren på en promenad, sida vid sida, delandes sorgen. Så såg det ut – ur kamerornas och åskådarnas perspektiv.

Men nu säger en hovkälla enligt The Sun:

– Det var obekvämt. Båda par tyckte det var jobbigt.

– De bet ihop och tog sig igenom det för drottningens skull.

Tårarna inför bröllopet

Redan innan bröllopet mellan Harry och Meghans bröllop 2018 hade en spricka uppstått mellan Meghan och Kate, enligt brittiska medier.

Kate ska enligt uppgifterna ha försökt bistå Meghan i utmaningarna inför att bli en del av kungahuset. Hjälpförsök som tolkades som något annat.

I en vida omskriven intervju med Oprah Winfrey har Meghan Markle sagt att Kate Middleton drev henne till tårar.

– Några dagar före bröllopet var hon upprörd över något som handlade om brudnäbbarnas klänningar. Och det gjorde mig väldigt ledsen och fick mig att gråta, sa hon i programmet och tillade att Kate bad om ursäkt, har en källa sagt till Daily Mail.

TV: Meghans pappa: Hon gav bort mig