Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Lindarws fina gåva till Estelle – efter showen

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Prinsessan Estelle med mamma, kronprinsessan Victoria.
Foto: ACTION PRESS/REX/SHUTTERSTOCK / ACTION PRESS/REX/SHUTTERSTOCK/IB REX FEATURES
Christer Lindarw.
Foto: CORNELIA NORDSTRÖM

Under hösten tar After Dark farväl med sin sista show "This is it", och lördagens matinéföreställning blev överraskande ännu lite glammigare. I publiken satt nämligen kronprinsessan Victoria och prinsessan Estelle – som efter showen fick med sig en ny accessoar hem.

– Så glad att H.K.H. Kronprinsessan Victoria och lilla söta Estelle han se sista matinén idag, skriver Lindarw på sin Instagram.

Efter 40 år i branschen tackar nu After Dark för sig med en sista föreställning. Showen "This is it" har satts upp först i Göteborg och sedan på en rikstäckande turné avslutas det hela i helgen på Oscarsteatern i Stockholm. 

Och lördagens matinéföreställning fick en kunglig touch, då kronprinsessan Victoria och prinsessan Estelle satt i publiken. Christer Lindarw la upp en bild på alla efter föreställningen där han också berättade att prinsessan Estelle fått upp ögonen för en speciell accessoar – som hon som ett resultat fick med sig hem.https://www.instagram.com/p/BcxXKrohFAE/?taken-by=christerlindarw

Var där privat

Hovets informationschef Margareta Thorgren säger till Expressen att prinsessorna var där privat.

– De har varit där privat, så det är inget som hovet kommenterar.


https://www.instagram.com/p/BczJ19thbzJ/?taken-by=christerlindarw

Det är inte första gången som Lindarw och resten av After Dark får besök av kungafamiljen. Tidigare i höstas såg prinsessan Sofia, prinsessan Christina och hennes make Tord Magnuson samma föreställning. Dagen efter besöket berättade Tord Magnuson om hur föreställningen varit: 

– Underbart. Helt otroligt. Det var kanon, det kunde inte vara bättre. Vi såg den och gick hem därefter, det var verkligen kanon, sa han då till Expressen.

Expressen har sökt Christer Lindarw för en kommentar. 


LÄS MER: Här får After Dark kungligt besök