Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Kunglig expert: ”Meghan är en Pippa-kopia”

Meghan, hertiginnan av Sussex och Pippa Middleton gick på Wimbledon tillsammans förra veckan.
Foto: ALFONSO JIMENEZ/SHUTTERSTOCK / ALFONSO JIMENEZ/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
De kollade på tennismatchen tillsammans med Catherine, hertiginnan av Cambridge, som är Pippas storasyster.
Foto: SHUTTERSTOCK / SHUTTERSTOCK
Catherine, Meghan och Pippa anländer till den kungliga boxen på Wimbledon.
Foto: JAMES MARSH/BPI/SHUTTERSTOCK / JAMES MARSH/BPI/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Rykten om en romans mellan prins Harry och Pippa Middleton har sedan länge bestämt förnekats.

Men det har inte undgått kungliga fans att hans fru Meghan har en hel del gemensamt med Catherine av Cambridges lillasyster.

– Det är ganska lustigt att Harry nu är gift med någon som är ganska lik Pippa, säger Duncan Larcombe, kungliga expert, till The Suns Fabulous Digital. 

När prins William och Catherine gifte sig våren 2011 viskades det snart om deras yngre syskon: prins Harry och Pippa Middleton.

Romansryktena sköts snabbt ner av kungliga källor, men när prins Harry några år senare började dejta en viss amerikansk skådespelerska var det många som var snabba att påpeka att Meghan inte är helt olik Pippa Middleton till utseendet.

De båda brunetterna föredrar dessutom att ha sitt hår i okonstlade utsläppta lockar eller enkla uppsättningar, och klär sig i liknande stil både privat och offentligt.

”Pippa och Meghan har liknande personligheter”

Och Pippa och Meghan har mer än bara kläder och hår gemensamt.

– Det är ganska lustigt att Harry nu är gift med någon som är ganska lik Pippa när det kommer till temperament, personlighet och sprudlande sätt, säger kungliga experten Duncan Larcombe till The Suns Fabulous Digital.

Prins Harry och Meghan.
Foto: AVALON.RED / STELLA PICTURES/AVALON.RED B68

Duncan Larcombe, före detta kunglig redaktör på The Sun och författare till en bok om prins Harry, säger att Meghan, 37, och Pippa, 35, är lika ”karaktärsmässigt”.

De är båda intresserade av träning, hälsa och att umgås med kända människor, säger han.

– Han har valt en Pippa Middleton-kopia.

Samma, samma – men olika

När Meghan började dejta prins Harry offentligt så lade hon ner sin hemsida The Tig, där hon bloggat om hälsa och träning, men framför allt om matlagning.

Pippa Middleton har fram tills för bara någon vecka sedan jobbat som kolumnist för mataffären Waitrose:s egen tidning och har gett ut flera böcker om att fixa den perfekta festen.

Meghan och Pippa har också valt liknande namn till sina förstfödda söner.

I slutet av 2018 föddes Pippas son Arthur. 

Archie, som Meghan och prins Harrys son döptes till för knappt två veckor sedan, är bäst känt som en kortform för Archibald, men är också ett smeknamn för Arthur.