Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Kates hemliga tips till Michelle Obama

Hertiginnan Kate har många måsten när det kommer till skönhet. Hon tipsade vännen Michelle Obama om ett alternativ i stället för botoxinjektioner.
Foto: E-PRESS PHOTO.COM
Michelle Obama har enligt hennes make-up-artist använt krämen som Kate tipsade om regelbundet i flera år.
Foto: YUI MOK / AP TT NYHETSBYRÅN

Michelle Obama ville använda botox för att bli kvitt ålderns tecken.

Då klev hertiginnan Kate in och avslöjade sitt eget topphemliga skönhetstips.

– Michelle Obama använder krämen regelbundet, på rekommendation av Kate Middleton. Effekten är otrolig, säger hennes make-up-artist till Celebrities News. 

USA:s tidigare första dam, Michelle Obama, och hertiginnan Kate har träffats vid flera tillfällen genom åren. De två uppges ha hittat varandra – och framför allt ska det vara det gemensamma intresset för mode och skönhet som gjort att vännerna funnit varandra. 

Michelle Obama och Kate har träffats vid ett flertal tillfällen genom åren.
Foto: KGC-22 / STELLA PICTURES 72609-1

När Michelle Obama skulle fylla 50 år öppnade hon för att använda botoxinjektioner för att få ett ungdomligare utseende. Ett uttalande som ledde till en storm av reaktioner.

Men då klev vännen Kate in och fick Michelle på andra tankar. 

Kates tips till Michelle Obama

Kate älskar att unna sig lyxiga – och prisvärda – skönhetsprodukter. Essie, Laura Mercier och Bobbi Brown är bara ett fåtal av Kates måsten när det gäller skönhet.

Michelle Obama var tidigare USA:s första dam. Hon är gift med Barack Obama.
Foto: PABLO MARTINEZ MONSIVAIS / AP TT NYHETSBYRÅN

Men för Michelle Obama var det sin favoritkräm mot rynkor som hon avslöjade – och det var ett tips som föll henne i smaken. Michelle, nu 55 år fyllda, har nämligen använt krämen regelbundet sedan dess, skriver AOL.

Krämen, Biotulines ”Supreme Skin Gel”, är en ekologisk botoxgel som ska få rynkor att försvinna på bara en timme. Biotulines masseras in i huden och har en bedövande effekt.

– Michelle Obama har använt krämen regelbundet, på rekommendation av Kate Middleton. Effekten är otrolig, säger hennes make-up-artist Carl Ray till Celebrities News.


Hertiginnan Kates skönhetsfavoriter

Doft: Till och med på sin bröllopsdag höll sig Kate till sin favoritparfym i alla lägen: Jo Malones doft ”Orange Blossom”. 30 ml kostar ungefär 580 kronor.

Shampoo: Hertiginnans favoritshampoo uppges vara Kérastase ”Bain Oleo Relax”. En flaska går loss på ungefär 200 kronor.

Fuktkräm: Kates favoritbas under sminket, Laura Merciers Tinted Moisturizer, både täcker och skyddar mot solen. Prislappen är runt 490 kronor.

Ansiktskräm: Karin Herzogs ”Oxygen Face Cream” sägs vara en återkommande produkt i Kates skönhetsrutin. Krämen kostar 479 kronor.

Nagellack: Drottningen älskar Essies ”Ballet Slippers” – men för Kates del är det märkets ”Allure” som gäller.

Highlighter: Bobbi Browns ”Shimmer Brick Highlighter”, som kostar 495 kronor, är trebarnsmammans förstaval för att få lite extra glow. 

Skulle du kunna tänka dig använda botox?