Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Kate och William kände sig hotade av Meghan

Bar smycken som de fått som gåvor.
Hertiginnan Meghan tog prinsessan Kate och prins William med storm under sitt första publika framträdande.
Foto: DPPA / DPPA/SIPA USA SIPA USA
Prins William och prinsessan Catherine i Swansea, Wales i tisdags.
Foto: PHIL REES/SHUTTERSTOCK / PHIL REES/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Hertiginnan Meghans första publika framträdande som prins Harrys fästmö satte press på prinsessan Kate och prins William – som kände att de behövde bli mer charmiga.

Det avslöjas i en nya omtalad bok om det brittiska kungahuset.

Första gången Meghan, hertiginnan av Sussex, framträdde offentligt som medlem i kungahuset, blev prinsessan Kate och prins William förvånade över henne charm och snabbtänkthet, skriver The Daily Mail

Hertiginnan Meghans förlovning med prins Harry år 2017, gjorde henne till en del av den brittiska kungafamiljen. Det gav henne också en inbjudan till att få en plats i stiftelsen the Royal Foundations styrelse. Stiftelsen är en organisation som är en del av prinsessan Kate och prins Williams välgörenhetsarbete. 

Prinsessan Kate och prins William fick tänka om när de insåg hertiginnan Meghans charm.
Foto: I-IMAGES /POOL / I-IMAGES / POLARIS POLARIS IMAGES

Under hertiginnan Meghans första framträdande som styrelsemedlem för stiftelsen charmade Meghan prinsessan och prinsen under ett panelsamtal. Då insåg prinsessan Kate och prins William att de behövde leverera, för att inte hamna i hertiginnans skugga, det skriver Katie Nicholl i sin bok ”The New Royals: Queen Elizabeth's Legacy and the Future of the Crown”. 

I boken citerar författaren Katie Nicholl en källa som säger:

”Det var ett uppvaknande för William och Kate när de insåg att Meghan var väldigt imponerande, väldigt självsäker och väldigt kapabel.”  

Men enligt Katie Nicholl var det inte bara prinsessan Kate och prins William som blev charmade under Meghans första framträdande hon gjorde som en del av kungafamiljen. Även allmänheten blev charmade av hertiginnans självsäkra och avslappnade framtoning. 

Kates hyllning till Diana – första dagen som prinsessa

Kate hyllar Diana sin första dag som prinsessa • Hade på sig en liknande klänning som Diana bar 1988.