Harrys vänner om Meghan: ”500-procentig mardröm”

Kungahusets krav på prins Harry efter intervjun
Hertiginnan Meghan och prins Harry.
Foto: FACUNDO ARRIZABALAGA / EPA / TT
Prins William och hertiginnan Kate.
Foto: IAN VOGLER-DAILY MIRROR/POOL SUP / STELLA PICTURES / SPLASH NEWS

Prins Harry har stor hemlängtan och vill försonas med kungafamiljen. 

Det säger källor till hovexperten Robert Lacey enligt Daily Mail.

Samtidigt ska en upprörd prins William ha kallat svägerskan Meghan ”den där jäkla kvinnan” – och han får medhåll av prins Harrys nära vänner som säger att ”Meghan kan vara en 500-procentig mardröm”.

Prins Harry återvände under fredagen till Storbritannien inför nästa veckas avtäckande av en staty till prinsessan Dianas ära vid Kensington Palace tillsammans med prins William. 

Harry har enligt hovexperten Robert Lacey ringt flera vänner i Storbritannien de senaste veckorna och sagt att han har stor hemlängtan. Prinsen ska ha sagt att han är villig att medge att han har begått en del misstag sedan han lämnade kungahuset om det kan leda till att han försonas med kungafamiljen.

”Meghan kan vara en 500-procentig mardröm”

Laceys källor säger dock att bröderna fortfarande står långt ifrån varandra – och att det till stor del beror på Harrys fru. Enligt en källa ska prins William under en diskussion om Meghan ha fått höra argumentet att ”alla har en besvärlig svägerska”. William uppges först ha nickat i samtycke men sedan ilsket ha utbrustit:

– Men bara titta på hur den där jäkla kvinnan behandlade min stab. Hänsynslös!

William fick medhåll om att Meghan kan vara besvärlig av flera av Harrys nära vänner när Lacey talade med dem – en av dem sade så här om prinsens fru enligt Daily Mail:

– Meghan kan vara en 500-procentig mardröm. Den där oändliga självreklamen, hon är bara så... amerikansk!

Det är budskapet bakom Meghans bok